Нека си го кажем – когато става въпрос за влюбване,

...
Нека си го кажем – когато става въпрос за влюбване,
Коментари Харесай

10 сигурни начина да накараш мъжа да те преследва

Нека си го кажем – когато става въпрос за влюбване, мъжът обичат вълнуващото гонене. Това е човешката логика на психиката. Ако дамата, която харесва, се влюбва в него толкоз елементарно, колкото той в нея, тогава има възможност мъжът да загуби интерес към нея. Ето за какво рябва да го накараш да те преследва, употребявайки мъжката логика на психиката.

Какво кара един мъж да преследва една жена, от време на време вечно?

Нека декодираме отговора.
И по този начин, по какъв начин да накараш един мъж да си падне мощно по теб? И какви са аргументите да го накараш да тича след теб? Как да го накараш да желае обезверено да те вземе, като в същото време запазиш съвършения баланс да си „ сложна плячка “, само че не и да го разубедиш да се откаже? Нека отговорим на всички въпроси.

1. Как да накараш мъжа да те преследва: Бъди жена със наличие

Ако сте изучавали мъжка логика на психиката, би трябвало да знаете, че това да накараш мъж да те преследва е обвързвано с това по какъв начин мъжете обичат физическата хубост и към момента ценят мощната, способена и самостоятелна жена. Ако желаете най-хубавият от мъжете да си пада по вас, тогава би трябвало да станете най-хубавата версия на себе си. Това може да не е един от лесните способи, само че сигурно е един от сигурните. Работете крепко, купонясвайте повече, обичайте живота си, бъдете мили; и го гледайте по какъв начин жадува да бъде част от живота ви. Мъжете обичат жена, която знае по какъв начин да сътвори добър живот за себе си!
Опитайте се да избягвате да вършиме нещата, които нервират мъжете и ги отблъскват, а вместо това се направете неустоими за мъжа, от който желаете да бъдете преследвани. Наистина е елементарно да накараш мъжа да те преследва, като се докоснеш до неговата човешка логика на психиката. Просто би трябвало да го накараш да забележи, че си жена, за която си коства да се бориш. Винаги си била, той просто би трябвало да го види в този момент.

2. Никога не съдете за мъжа по външния му тип

Той може да е актуалният господин Дарси и може да ви обсипва с дарове като Крисчън Грей, само че не се поддавайте на това. Погледнете оттатък неговия сексапил и благосъстояние. Обърнете внимание на напъните му за вас. Опитва ли се да изтръгне малко време от лудия си работен график? Спомня ли си той дребна част от персоналната информация, която споделихте? Ако да, тогава вие сте една щастлива дама и имате нашето позволение да се влюбите в този човек.

За да разберете по какъв начин да накарате мъжа да ви преследва и да се обвърже с вас, би трябвало да покажете, че сте нещо доста повече от жена, която харесва материалното благосъстояние и дарове. Ако желаете да привлечете вниманието на мъжа, би трябвало да извършите това. Опознайте го, направете явно, че се интересувате от неговата персона и му покажете, че имате какво да предложите.

3. Опитайте се да контролирате страстите си

В даден миг от преследването може да се изкушите елементарно да се предадете (особено когато той е удивителен и убедителен). Какво можете да извършите? С всеки минал ден остарявате. Това е мястото, където би трябвало да контролирате страстите си и да излъчвате убеденост, без значение какво се случва в главата ви.
Посветете се на задачата си, не се увличайте: Чакането постоянно си заслужава. Вашата цел е да накарате мъжа да ви преследва и да се обвърже. Опитайте да изпратите мистериозни известия, с цел да го накарате да ви преследва. Изчакайте той да ви покаже същинските си старания: Ако се чудите по какъв начин да обърнете нещата и да го накарате да ви преследва, отговорът е в това да не се поддавате прекомерно елементарно и да се държите на отдалеченост, до момента в който не се убедите, че неговите старания и планове са същински

4. Накарайте го да ви преследва, а не да ви употребява

Жените, макар цялото си духовитост, от време на време могат да бъдат много заблудени. Те считат, че всичко, което мъжете желаят, е секс, от самото начало. И до момента в който това може да е правилно за някои, не постоянно е по този начин, дами, съжаляваме, че ви го оповестяваме. Жените постоянно допускат, че в случай че дадат на мъжа това, което желае и се поддадат на мощното привличане, той ще полудее по тях. Това правилно ли е? Може би не. Ако извършите това, по всяка възможност ще останете да си чешете мозъка по какъв начин да накарате мъжа да ви преследва, откакто сте спали с него.
Ако сте осведомени с мъжката логика на психиката, тогава ще знаете, че мъжете преследват дами, които могат да им предложат повече от тялото си. Те търсят топлота, комфорт, сигурност и другарство, сходно на дамите. Сексуалната съгласуемост обаче също е значима, тъй че се уверете, че се наслаждавате на акта толкоз, колкото и той.

5. Спрете да го преследвате, в случай че желаете той да ви преследва

Някъде сред сантименталната вечеря и диалога до късно, най-после сте го преследвали, вместо да го накарате да тича след вас. Изведнъж, вместо той, вие сте този, който непрекъснато написа и желае да знае за него. Въпреки това го подтиквате да се срещнете. Вие го карате да се запита: „ Тя толкоз ли е захласната от мен? “ Вие ставате постижима и мъжът се отхвърля от преследването. Ако желаете той да ви направи собствен приоритет и да накарате мъжа да ви преследва, тогава спрете да отивате над и оттатък, с цел да го превърнете в център на вашата галактика.

6. Винаги пазете възприятието за тайнственост

Колкото и да обичате историите един за различен, въпреки всичко е добре да пазите малко информация. Не му давайте всичко на тепсия веднага/ Мъжете обичат да разгадават дами, които им се костват мистерия. Там те усещат тръпката от преследването. Не бъдете дневник; бъдете тайнственост. Ако продължавате да изпускате всяка информация за себе си в диалозите си, тогава в края на всеки диалог той може да се окаже малко по-малко заинтересован да научи повече за вас.

Така че, не казвайте нещата и го оставете да разбере. Вижте по какъв начин той си пада по вас. С други думи, дайте на мъжа пространство да ви преследва. Не излагайте всеки дребен аспект на вашата персона прекомерно рано или искрата може да угасне даже преди да е имала шанса да прерасне в постепенно пламнал пламък. Това е ключът към отбягване на скуката в една връзка, без значение на какъв стадий се намирате.

7. Накарайте го да ви следва като вманиачен

Накарайте го да копнее за вас: Къде е заниманието в ухажването, в случай че не накарате мъжа си да копнее за вас? Опитайте се да дадете пространство на мъжа да ви преследва.
Въздържайте се от срещите и текстовите известия: Или му отговорете четири часа по-късно и кажете „ Съжалявам, не съм видяла известие! “ Той няма да спре да се чуди къде сте изчезнали цяла вечер. Кажете му, че сте заета или сте отвън града: да бъдете Госпожица Невидима е добър остарял трик, с цел да ревизирате дали му липсвате или не.

8. Станете наслаждение за очите му

За да разберете какво кара един мъж да преследва жена, не забравяйте силата на привличането към сетивата му. Визуалното усещане е мощен инструмент за навлизане в съзнанието на индивида. Ти си зашеметяваща и го знаеш, няма подозрение в това. Но също по този начин е значимо постоянно да се грижите да се обличате по най-хубавия метод.
Когато изглеждате добре и ухаете добре, ставате неустоими за него. И е напълно естествено той да е припрян за всяка последваща среща.

9. Добавете малко съревнование

Ако желаете да предизвикате мъж да ви преследва, малко здравословна конкуренция ще изравни нещата добре. Ако му пука, ще усъвършенства играта си, с цел да ви завоюва.
Намекнете му почтено, че не е единственият: Ако можете да го накарате да се тревожи, че ще ви загуби, можете да го накарате да ви направи собствен приоритет
Но не прекалявайте. Ако сте прекомерно нападателни, той ще загуби фокус и почитание към вас
Бъдете деликатни: Вместо да казвате: „ Днес би трябвало да отида на три срещи! “ Може би просто вметнете: „ Един някогашен сътрудник не стопира да ми изпраща известия, като го виждам по какъв начин се пробва да флиртува, ме кара да настръхвам. “ Това е един от лесните способи да го накарате да побеснее за вас
По този метод той ще знае, че вие ​​не сте тази, която интензивно търси нови сантиментални връзки, и също по този начин ще се почувства специфичен, защото всъщност споделяте нещо с него.

10. Дайте му неговото пространство

Много е значимо да знаете по какъв начин да поддържате точното количество пространство в началните стадии на ухажването на мъж. Във всяка една здрава връзка пространството е значително нещо. И ето по какъв начин би трябвало да обмислите да го извършите.
Имайте собствен личен свят: Уверете се, че водите обособен живот, до момента в който се срещате един с различен
Не е нужно да говорите през целия ден, всеки ден: Нека вашите текстове са къси и секси. Говорете с него, само че избягвайте да изглеждате като лепка.
Поддържането на пространство във всяка връзка е от решаващо значение. Ако желаете мъжът да ви преследва, тогава поддържането на здравословна отдалеченост е още по-важно. За да дадете място на мъж да ви преследва, би трябвало да останете ангажирани със личните си пристрастености, ползи и упоритости. Не спирайте живота си и не го променяйте радикално, с цел да го приемете в живота си. Когато види, че животът ви не се дефинира от връзката, той ще ви почита и желае повече.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР