Нека погледнем от другата страна на монетата и престанем да

...
Нека погледнем от другата страна на монетата и престанем да
Коментари Харесай

Най-добрата рецепта за здравословна Коледа

Нека погледнем от другата страна на монетата и престанем да търсим нездравословните страни на Коледа. Време е да разберем тайната по какъв начин Коледа може да се отрази позитивно на здравето.
 Коледа е най-хубавият психотерапевт. Коледните и новогодишните празници са това време от годината, което се свързва с най-вече позитивни страсти, които неизбежно се отразяват повече от удобно върху здравето ви.
 
Ето и каква е най-хубавата рецепта за здравословна Коледа:
 
1-2 седмици отпуска
Сливането на почивните дни сред Коледа и Нова година ви дава прелестната опция да си починете и да се заредите с нови сили. И тъй като няма нищо по-добро за психическото и физическото ви здраве от дейната отмора, се отдайте на пътешестване и екскурзии.

 
1 специфичен човек
Никой не е споделил, че пътешествието ви трябв пъкъла е обвързвано с близки и другари. Вземете със себе си единствено най-близкия човек, отидете някъде единствено двамата и избягайте от всичко и всичко. Няма по-добра релаксация от тази. Пък и по този начин ще съживите връзката си, а любовта е нещо, което няма по какъв начин да не се отрази позитивно на здравето ви.

 

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР