Нека да е ясно, че отговорност носят ПП-ДБ, ГЕРБ И

...
Нека да е ясно, че отговорност носят ПП-ДБ, ГЕРБ И
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за кабинета Главчев: Това си е кабинет на ГЕРБ

" Нека да е ясно, че отговорност носят ПП-ДБ, ГЕРБ И Движение за права и свободи, които гласоподаваха промените. В резултат на това имаме политически длъжностен кабинет ", съобщи Нинова след полагането на клетва от кабинета " Главчев ", допълвайки, че служебният кабинет е " кабинет на ГЕРБ ".

" Българска социалистическа партия изрично се разграничава от всички тези дейности. Гласувахме и срещу Конституцията, не отидохме и на консултацията при президента, тъй като това не бяха същински съвещания. Това беше опит всички политически партии да бъдат съотговорни към протичащото се. Години наред сме опция на този модел на правене на политика. Ясно и изрично декларирам, че ние от Българска социалистическа партия, нямаме нищо общо ", разяснява Нинова.

" Събитията в Министерство на вътрешните работи подлагат под подозрение честните избори. За нас това е най-важната задача за служебния кабинет, за партиите и за цялото общество. Искаме гаранция за почтен избор ", разясни тя.
По думите на Нинова оставането на Калин Стоянов на поста в силовото ведомство е неточност.

" Предварително бяха заложени " мини ", и то в най-важните министерства. Министерство на вътрешните работи е едно от първите, за което има митинги, още преди министрите да положат клетва. Ако зависеше от Българска социалистическа партия, Стоянов не би бил министър. Всеки би трябвало да си носи отговорността ", изясни още Нинова и добави, че цялото състояние излъчва неустановеност и неустойчивост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР