Нека да бъдем единни, призова лидерът на ГЕРБ в изявление

...
Нека да бъдем единни, призова лидерът на ГЕРБ в изявление
Коментари Харесай

Борисов: Оказах се лош пророк. Войната е факт!

Нека да бъдем единни, прикани водачът на ГЕРБ в изказване за обстановката в Украйна

„ В 21 век доживяхме в мирна Европа да има военни дейности. Войната е реалност, да бъдем единни”. За това прикани водачът на ГЕРББойко Борисов по време на конференция в централата на партията, предава.

„ Както и да се пробват да го назовават, това е война. Все едно да бомбардират Бояна, Варна, Стара Загора и ние да споделяме, че е някаква военна интервенция. Това е война по цялата територия на суверенна страна ", посочи Борисов.

По думите му страната би трябвало да вземе незабавни ограничения.

„ Да се употребява целия експертен капацитет на страната, в това число и на опозицията, проект за енергийните източници, машиностроенето, медикаменти, хранително-вкусова индустрия ", посочи той.

От ГЕРБ оферират да се направи кулоар за българите, поискали да бъдат евакуирани от Украйна. Само в Одеска област живеят над 130 000 българи, означи Борисов и поддържа казаното от президента Румен Радев по-рано през днешния ден, че над 4000 българи са поискали да бъдат евакуирани и те ще получат подпомагане от страната допустимо най-бързо.

„ За страдание се оказах неприятен оракул. Говорил съм го от дълго време, че военните дейности ще стартират след олимпиадата. Критикувал съм държавното управление и президента, само че те реагираха вярно ", съобщи Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР