Нека бъдем честни. Ако не съм кандидат (на следващите избори

...
Нека бъдем честни. Ако не съм кандидат (на следващите избори
Коментари Харесай

Доналд Тръмп предупреди: САЩ са обречени да станат следващият СССР


Нека бъдем почтени. Ако не съм претендент (на идващите избори за президент на САЩ през 2024 г.) нашата нация е обречена да се трансформира в последваща Венецуела или да бъде идващия Съветски съюз. Отиваме в тази посока. Това съобщи някогашният президент на САЩ Доналд Тръмп в обръщение към членове на Конгреса от Републиканската партия и някогашни чиновници на администрацията му на срещата на върха на основаната от него организация „ America First Policy Institute “.

Речта беляза първото „ завръщане “ на Тръмп във Вашингтон след метежът в Капитолия от януари предходната година, символизирал края на мандата му и на фона на завършилите предходната седмица чувания на специфичната комисия на Конгреса за персоналната му роля в провокирането на събитията.

„ Спечелих втория път, оправих се доста по-добре втория път “, сподели той за акцията си през 2020 година „ Справих се доста по-добре. Много беше корумпирано всичко. Получихме още милиони, милиони гласове. Това ще е история, която ще се споделя дълго време, какъв срам беше “, разяснява Тръмп.

Бившият президент изложи своя нова политическа визия с проект от седем елементи за справяне със ширещата се престъпност в градовете в Съединени американски щати. Сред предложенията му имаше познати като увеличение на отбраната върху отговорността на полицейските чиновници, повече финансиране за правоприлагането и връщане към политиките за прекъсване и претършуване, които разрешават спонтанни претърсвания на обвинени без заповед. Други бяха по-нови нови. Той още веднъж прикани за смъртно наказване за дилърите на опиати, само че добави хвалба за „ бързите процеси “, които властнически страни като Китай употребяват за битка с търговията с опиати.

Тръмп предложи построяването на ръководени от държавното управление палат­кови комплекси отвън градските зони за настаняване на бездомните хора, тъй че американските градове да могат още веднъж да бъдат „ чисти, безвредни и красиви “.

Той също по този начин прикани президентските управляващи да разположат бойци от Националната армия за битка с престъпността в градовете без разрешението на локалния губернатор, припомняйки конфликтите сред президента и губернаторите от Демократическата партия на бурните митинги през 2020 година

Тръмп настоя, че е „ най-преследваният президент в историята “. Той се оплака от своите два опита за импийч­мънт и от продължаващите чувания в Комисията за 6 януари. Той отбрани поддръжниците си, които нахлуха в Капитолия, като сподели, че доста от тях са били незаслужено преследвани и „ измъчвани и третирани извънредно “.

„ Нещо би трябвало да се случи “, сподели той. „ Хората няма да устоят още дълго “, настоя с патос Тръмп пред последователите си, което публиката приветства със викания „ Още четири години “. Бившият президент им благодари, като добави, че в случай че се откаже от политиката, враговете му най-сетне ще го оставят на мира. „ Но аз няма да върша това “ сподели той. „ Не мога да направя това, тъй като обичам нашата страна и не мога да направя това, тъй като обичам хората в нашата страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР