Нежните и елегантни рокли от коприна са от онези модни

...
Нежните и елегантни рокли от коприна са от онези модни
Коментари Харесай

17 рокли от коприна, с които „разхлаждаме“ лятото

Нежните и елегантни рокли от коприна са от тези фешън съкровища, в които девойките елементарно се влюбваме. И в случай че през зимата обичаме да ги носим под най-топлите и пухкави палта, с цел да стигнем до някое празненство, то през лятото можем да нямаме нищо друго върху себе си с изключение на роклята. Особено в случай че сме край някой басейн или на брега на морето, когато можем да се разхождаме боси по.



Харесва ни по какъв начин изящната материя гали кожата и й носи чувство за лекост и хладина в най-топлите дни. Освен това моделите вид „ нощница “ минават от сезон в сезон и постоянно се отличават със своята грациозност и минималистечен почерк. Точно това ги прави желани и за брачен тоалет, а моделите в по-пастелни или ярки могат да се трансфорат в идеалния аутфит, в случай че ще споделим най-щастливия ден с най-хубавата си другарка.



Освен боси по пясъка копринените можем да комбинираме с обувки на висок ток, с чехли, комфортни сандали и даже с кецове или летни боти. Обикновено правия им контур обрисува леко тялото, само че в случай че желаеме да подчертаем талията, можем да сложим колан. А в офиса е задоволително да прибавим един блейзър от горната страна, с цел да се впишат в дрескода.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР