Неизвестни лица са подпалили автомобила на италианския дипломат в Гърция

...
Неизвестни лица са подпалили автомобила на италианския дипломат в Гърция
Коментари Харесай

Запалиха колата на италиански дипломат

Неизвестни лица са запалили автомобила на италианския посланик в Гърция Сузана Шлайн, оповестява " Катимерини “. Колата е била запалена в Атина. По данни на полицията палежът е станал към 4:00 часа сутринта, когато незнайни лица са се доближили до паркинга, където се е намирал автомобилът, а по-късно го запалили, написа.

Това провокира реакция от страна на италианския външен министър Антонио Таяни, който сега е на посещаване в Гърция за срещата на Европейската национална партия.

" Нападение е станало против първия консултант на италианското посолство в Гърция. Обадих се на Сузана Шлайн, с цел да изразя солидарността си “, написа Таяни в Twitter.

Той прибавя, че през днешния ден в Атина ще се срещне с гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис и ще посети италианското посолство. 

В гасенето на пожара са се присъединили 18 пожарникари. Огънят е засегнал и различен автомобил с изключение на изгорялата кола. Гръцките управляващи са разкрили на близко разстояние бутилки със запалителна течност, запалки и кибрит.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР