Неизвестни към момента крадци набират сериозна популярност в интернет, а

...
Неизвестни към момента крадци набират сериозна популярност в интернет, а
Коментари Харесай

Смелчаци откраднаха катализаторите на 4 полицейски коли

Неизвестни все още крадци набират сериозна известност в интернет, а евентуално и в описите за търсене на полицията, откакто откраднаха катализаторите на четири патрулни автомобила. Още по-фрапиращото в обстановката е, че случката е станала пред полицейско ръководство на отряда занимаващ се със специфични интервенции в Сан Франциско. Именно там се обитават известните SWAT служители на реда, както и звеното за неутрализиране на бомби.

“ На 12 септември 2022 година към 13:00 ч., полицейски чиновник в Сан Франциско откри полицейски камион, паркиран в региона на 16-та улица и улица Де Харо с откраднат катализатор ”, обявиха от полицията в Сан Франциско “ Служителят ревизирал и други полицейски транспортни средства и разкрил, че различен полицейски камион и два полицейски буса също са с откраднати катализатори. ”

Местни служители на реда споделят, че това не е първият път в който крадците се стопират на тъкмо тази локация и преди също са осъмвали с откраднати катализатори на персоналните си коли. Именно те споделят, че крадците евентуално ще се разминат безнаказани за следващ път.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР