Неизвестен мъж е открил стрелба по двама полицаи и е

...
Неизвестен мъж е открил стрелба по двама полицаи и е
Коментари Харесай

Мъж стреля по полицаи в центъра на Москва

Неизвестен мъж е разкрил пукотевица по двама служители на реда и е ранил единия от тях в центъра на Москва, оповестява ТАСС.

По информация на съветските медии, които се базират на източници в московското ръководство на Министерство на вътрешните работи, стрелбата е почнала към 20:00 часа довечера в центъра на града. Нападателят е прострелял един от служителите на реда в крайници, след което чиновниците на реда са отвърнали на огъня с персоналното си оръжие и са го ранили в главата.

Раненият служител на реда е в болница без заплаха за живота, а информацията за положението на нападателя е спорна. Според едни източници той е в реанимация, а съгласно други е умрял по време на интервенцията.

Представители на Следствения комитет на Русия оповестиха, че нападението е станало без забележима причина – мъжът се е разхождал към посолствата на Чили и Филипините в центъра на Москва и внезапно е почнал да стреля по служители на реда, които охраняват дипломатическия регион.

Източник на организация Интерфакс не изключва, че нападателят е опитал да вземе оръжието на служителите на реда, а съгласно други очевидци той е бил в „ несъответстващо положение ”.

По непотвърдена информация нападателят е 30-годишният жител на Русия Ренат Кунашев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР