Неизменно тоалетната хартия се превръща в един от символите на

...
Неизменно тоалетната хартия се превръща в един от символите на
Коментари Харесай

Как тоалетната хартия помогна на един малък бизнес за бижута да отчете бум в продажбите

Неизменно тоалетната хартия се трансформира в един от знаците на 2020 година Въпреки сериозността на обстановката, обвързвана с пандемията от ковид, презапасяването с тоалетна хартия провокира изобретателните мозъци да залеят Мрежата с голям брой смешки и закачки по тематиката.
COVID-19 и тоалетната хартия: 10 реакции на онлайн консуматори След оповестените строги ограничения у нас, един от най-често купуваните артикули в магазините бяха пакетите с тоалетните ролки
Личиа Янг от Сиатъл има собствен бранд за ръчно правени бижута и това е занаятът, с който изкарва прехраната си към този момент много години. През 2007 година, не без възприятие за комизъм, тя основава своите обеци във формата на тоалетна хартия . Този аксесоар не остава неусетен и през 2013 година влиза даже в шоуто на Джей Лено, а през 2017 година актрисата Джамила Джамил им прави страхотна реклама като демонстрира клипче в Инстаграм профила си, на което тя е с въпросните обеци.

Истинският взрив и интерес към продукта обаче идва ненадейно тази година с началото на рецесията COVID-19 и последвалата реакция на популацията от презапасяване с артикули, измежду които като основен воин се отличи тоалетната хартия.

Наред с производителите на този артикул за хигиенизиране, Личиа също бележи нечуван растеж в продажбите. Заваляват поръчки и за 4 дни тя е принудена да се оправи със поръчки, които всекидневно се извършват за 6 месеца. Личиа се майтапи, че тоалетна хартия към този момент излиза от ушите й.

Вижте повече по тематиката в уеб страницата Ladyzone.bg:
Тоалетната хартия като аксесоар: Тези обеци, основани през 2007 година, задават нов тренд Наред с производителите на този артикул за хигиенизиране, един дребен бизнес също бележи нечуван растеж в продажбите
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР