Неизчерпаем източник на богатства, останали от древни времена, нашите земи

...
Неизчерпаем източник на богатства, останали от древни времена, нашите земи
Коментари Харесай

„Тайното имане“ – легендата за несметно богатство оживява

Неизчерпаем източник на благосъстояния, останали от антични времена, нашите земи се кръстосват надлъж и нашир от търсачи на скъпоценности. С годините пораждат голям брой поверия, някои от които разказани в иманярски дневници.

Според тях съкровищата най-често са поставяни в гърнета, делви или сандъци, след което биват заровени дълбоко до мост или дърво, спускани на дъното на бунар или крити в речна плитчина. Местоположението им е било маркирано със специфични знаци, а пътят до него описван в секрети карти.

Битуват митове, че имането може да се открие единствено от човек с положително сърце или благодарение на вещател. Разкопаването е належащо да става в цялостна тишина, с цел да не потъне съкровището вечно в земните глъбини. Имането би трябвало да се остави да престои една нощ неотворено, тъй като в противоположен случай откривателят му ще бъде застигнат от зла поличба.

С най-новият ваучър на Спорт Тото – „ Тайното имане “ не е належащо да сте вещател, да притежавате скришен дневник или карта с цел да се сдобиете с благосъстояние.

В него са заредени общо облаги за 5 000 000 лв.. Под скреча на талона се крият секрети координати, които ще отведат най-големия измежду късметлиите до мечтаното имане от 150 000 лв., а трима ще прибавят към своите сметки по 50 000 лв..

Присъединете се към обществото на търсачите на съкровища и посетете най-близкия тото пункт или обект от партньорската мрежа на Спорт Тото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР