“Нехайство, така определи кметът Здравко Димитров ремонта на ул. Даме

...
“Нехайство, така определи кметът Здравко Димитров ремонта на ул. Даме
Коментари Харесай

Реконструкцията на ул. „Даме Груев” не се хареса на Зико, виновни били проектант и строител

“Нехайство ”, по този начин дефинира кметът Здравко Димитров ремонта на ул. „ Даме Груев ”, която бе проектирана и стартирания в неговия мандат, а е въпрос на дни да бъде приключена.
Прочетете още
Според градоначалника поради 5 спестени плочки са се получи нелепи неща на улицата, като противоположен надолнище на една от къщите, заради което вероятността  да има наводнения е доста огромен.

„ Не ми харесва. Не се прави по този начин. Виновни са проектантът и строителят. Трябва да си понесат отговорността ”, съобщи Зико.

Припомняме, че улицата към момента не е отворена за придвижване, макар анонса за отварянето й преди дни. Очаква се това да се случи, откакто бъдат сложени светофарите и сложени знаците.

В същото време ще има и препроектиране на част от пешеходните пространства – преди кино „ Въстаник ”, където трябваше да има рампа вместо тротоар.

Многото пейки по бул. „ Хаджи Димитър ” също станаха обект на коментар от страна на кмета. По думите му това било решение на плановата, който е поставил 77 пейки в разстояние от 550 метра.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР