Неговият неотдавнашен хит Елвис е фаворит за Оскар, но Том

...
Неговият неотдавнашен хит Елвис е фаворит за Оскар, но Том
Коментари Харесай

Том Ханкс номиниран за три награди Златна малинка“ за най-лоши филми

Неговият скорошен шлагер " Елвис " е любимец за " Оскар ", само че Том Ханкс остана покъртен през днешния ден, когато получи три номинации за " Златна малинка ", които " означават " най-лошите филми на годината.

Ханкс беше включен в листата на премиите за ролята на мениджъра на Пресли в рокендрол биографичния филм " Елвис " и на Джепето в подлагания на критика от Дисни римейк на " Пинокио ".

В прессъобщение на уредниците на премиите, ролята на Ханкс в " Елвис " се дефинира като " най-осмиваното осъществяване на 2022 година " и се прибавя още една номинация за " най-лоша екранна двойка " за " Том Ханкс и неговото лице с латекс (и безразсъден акцент) ".

Докато " Елвис " и звездата му Остин Бътлър като цяло получиха утвърждение, присъединяване на Ханкс в ролята на експлоататорския му управител полковник Том Паркър беше порицано от доста критици. В критика на " Ню Йорк Таймс " се споделя, че Ханкс се появява " с планина от протези и чудноват акцент ", а Паркър е показан като " частично малък лъжец, частично цялостен Мефистофел ".

" Пинокио " на Дисни беше измежду петте номинирани за " най-лош филм " за годишните награди " Златна малинка ", както и спореният биографичен филм за Мерилин Монро " Блондинка ". В конкуренцията вземат участие и непрекъснатият участник в премиите с американско наименование " Razzies " Джаред Лето и неговият филм за Спайдърмен " Морбиус ".

Миналата година Лето беше разгласен за най-лош артист в поддържаща роля за пламенното си осъществяване - с италиански акцент и тежки протези - в " Къщата на Гучи ".

Обикновено премиите „ Razzies “ се афишират в деня преди Оскарите.

Миналата година обаче самите награди бяха оплюти, откакто шеговито сътвориха нова категория, наречена " Най-лошото осъществяване на Брус Уилис във филм от 2021 година ", с цел да поберат всички съмнителни осъществявания на някогашната звезда от " Умирай мъчно ". Организаторите анулираха премията, откакто фамилията му разкри, че Уилис страда от когнитивно заболяване, наречено афазия.

Номинациите за тазгодишните награди " Оскар " ще бъдат оповестени във вторник. /БГНЕС, АФП
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР