Неговият баща е прокурор. Най-вероятно колегите му прокурори не са

...
Неговият баща е прокурор. Най-вероятно колегите му прокурори не са
Коментари Харесай

Рашков за прокурорския син, извършил серия побои в Перник: Най-вероятно е бил защитаван

" Неговият татко е прокурор. Най-вероятно сътрудниците му прокурори не са желали да изпадат в спор с него, това момче очевидно е нападателно и е било защитавано по някакъв метод " - по този начин разяснява пред NOVA вътрешният министър Бойко Рашков проблема с 18-годишния Васил Михайлов, който е направил серия от побои в Перник, има 23 повдигнати обвинявания и нито една присъда.

" Прокуратурата не се е постарала да стартира бързи дейности по следствието ", добави министърът. " Имало е каузи, които са формирани за побоища и за причиняване на телесни повреди на напълно почтени жители, демонстративно със снимане на това мъжество, заснемано по улиците на Перник. евентуално се е гордял с това, което е правил. Прокуратурата е направила отказ в Перник и тези каузи много време са преседели във Върховен касационен съд. "

Делата се задвижват, когато казусът стартира да придобива известност. Сред пострадалите на младежа е бил и чиновник на реда: " Пита се за какво? Не може ли незабавно, тъй като в случай че бяха подхванати дейности неотложно при първия случай, нямаше да има и втори, и трети. Малко се знае, само че тези дни ми демонстрираха един клип, където – нека не е монтаж – този същият юноша е бил служител на реда. Но ние не намерихме заявителски материал от този служител на реда. Аз държа този случай да бъде обяснен, най-малкото за какво този служител на реда е мълчал до момента. "

Последният спор, в който се е забъркал Михайлов, е сборичкване с известния футболист и треньор Румен Андонов. Избухването на абсурда с непредизвиканата експанзия против Андонов докара до разкрития за голям брой по-ранни конфликти, за които е има открити следствия.

Бащата на обвинения за закононарушението е Бисер Михайлов - зам.-окръжен прокурор на Перник. bTV показва, че самият той беше разследван и арестуван по дело за изнудване и лихварство, само че процесът е приключил без присъда, което му е разрешило да резервира управителния си пост. Рашков разяснява дали актуалната обстановка би трябвало да докара до оставка на родителя:

" Какво да ви кажа – младежът е пълновръстен и дава отговор за постъпките си. Въпрос е на морал дали татко, който е прокурор и е отгледал този юноша, ще постъпи по този метод. "

Той даде обещание да подреди незабавна инспекция на информацията, че служители на реда са попречили сполучливото подаване на тъжби против бияча. Според него обаче по-вероятна е тезата, че жителите на Перник се тормозят да сингализират за нарушаванията:

" Вероятно в действителност там царува сковаващ боязън да потърсят подпомагане от полицейските служби. Вероятно се преценяват с това събитие, че този юноша е наследник на прокурор от окръжната прокуратура в Перник. "

Министърът отговори и на въпрос по отношение на изказванията, че в случай че оглави КПКОНПИ, ще се трансформира в " бухалка " на актуалната власт.

" Ако виждате в мое лице човек, който може да бъде употребен като бухалка, ще сте права, само че надали ще кажете, че мога да бъда използван като средство, както при ръководството на Борисов бяха употребени институциите, тъкмо като бухалки. Цитирам – размазване на един, на различен, който не слушал Борисов, който не изпълнявал това, което му е казано. Цитирам - ето в този момент ще задържим еди кой си или аз ще гушна в този момент тези къщи за посетители. И други сходни изрази на махленски език, които издават настройката и позицията на човек, който употребява държавните органи като бухалка. Само че сме в друго време, времето на Борисов, колкото и дълго да беше, изтече. Управлява друго държавно управление, две служебни едно постоянно, и няма място и аргументи по прилика да се вършат заключения преди и в този момент. Преди ръководството имаше мутренски темперамент, изрази, изказ и така нататък Сега нещата са разнообразни. Освен всичко не съм и няма да бъде бухалка в ръцете на който и да е. "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР