Неговите три неделни шоута събраха повече от £80 000 за

...
Неговите три неделни шоута събраха повече от £80 000 за
Коментари Харесай

Питър Кей изнася три тайни концерта в Болтън

Неговите три неделни шоута събраха повече от £80 000 за мястото, като първият достъп до доста лимитираните билети беше даден на членове и настойници на театъра - преди останалите да бъдат разпродадени през минути.

Това е мястото, където комикът е посещавал юношески спектакъл и е работил в боксофиса - преди да бъде „ освободен “ през 90-те години, той е споделил на почитателите, съгласно известия в локалните медии.

Лоте Уейкхам, артистичният шеф на залата, похвали Кей в обществените медии „ за това, че завоюва Октагона на първия си концерт в родния му град от 20 години “. основен изпълнителен шеф на Октагона, казвайки „ почтено казано, болеше ме от смях “.

Един почитател написа на X, че той и брачната половинка му са имали места на първия ред: „ Каква привилегия е да видя този извънреден топло занимателен комедиант от близко нагоре. "

Друг сподели на Manchester Evening News, че са се почувствали по този начин, като че ли са седнали в хола на Кей и „ размахват положителната остаряла брадичка ".

Прочетете повече от Sk...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР