Неговите приятели, доста от хората, доста от неговите приятели, доста

...
Неговите приятели, доста от хората, доста от неговите приятели, доста
Коментари Харесай

Велислав Вуцов: Никой от БФС не дойде на помена на баща ми

Неговите другари, много от хората, много от неговите другари, много от хората, с които той е градил това, което е построил като име, като престиж и като достижения, много неговите същински другари, футболисти, деятели и съдии пристигнаха. Жалкото беше, че нямаше нито един човек от БФС. Това зяави пред Крум Савов в Телевизия 7/8 Велислав Вуцов във връзка помена за тригодишнината от гибелта на неговия татко Иван Вуцов. Последният си отиде на 79 години на 18 януари 2019 година. 

Бяха поканени хора от БФС, някои, които му бяха положителни другари и които се видели много от него, ги нямаше. Борислав Михайлов не сме го канили с право, тъй като е доста обезпокоен и бяга от такива неща, и ние не искахме да го тормозим, само че други под него, малко под него, бяха поканени, а не пристигнаха. Но то не се кани, който счита, че би трябвало да пристигна на такаво събитие, идва да почете. Това не е прием, с цел да каним. Сигурно и ние сбъркахме, защото не обявихме авансово датата и мястото, само че по вяра поповете, с които брат ми организираше нещата, споделиха, че понеделник и вторник не се прави, по тази причина го направихме малко по-рано и по тази причина беше на 15-и, а в действителност всъщност датата е 18-и. За жал на днешния ден, тъкмо три години, си отиде на 79, добави Велислав.

На последния му рожден ден на 14 декември се събрахме дружно и си говорихме. Каза ни: Айде, следващата година на 80 години, ще ви поканя за последно на едно огромно. Имаше след дни едно такова рутинно влизане в болничното заведение, нещо да се огледа сърцето. Ама тъкмо, когато трябваше да влезе, ужким за един ден, там се утежни, остана болничното заведение и до 18 януари, до деня, в който си отиде, за жал не можа да излезе. Последните му дни бяха в реанимацията, в тежко положение беше, най-после се помъчи, съобщи още Велислав Вуцов.

Ако в спорта или във футбола има Голям шлем, той го направи. Не знам да има доста такива като него. Като футболист постигнал върха на кариерата си с Левски, знаете, че по негово време не можеше да се върви в чужбина. С 300 и недостатък мача, първенец, участник на международно, заслужил занаятчия на спорта като футболист. Оттам нататък като треньор, треньорът на Левски, побеждавал Аякс, побеждавал Барселона, напомни успепите на татко си Велислав Вуцов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР