Неговите подигравки видяха, че Алуко твърди, че е била истински

...
Неговите подигравки видяха, че Алуко твърди, че е била истински
Коментари Харесай

Ени Алуко твърди, че фирмата за социални медии X „позволява на хората да бълват омразата си безконтролно“ след сексистките атаки на Джоуи Бартън онлайн... като експертът предприема правни действия за „клеветнически“ публикации

Неговите насмешки видяха, че Алуко твърди, че е била „ същински уплашена ", преди да напусне страната, с цел да работи като специалист на Купата на африканските народи предишния месец и в този момент тя търси юридически съвет след неговите „ оскърбителен “ забележки.

Това включваше странни обвинявания, че фамилията й е употребило „ лъжливи пари “, с цел да заплаща за разточителен метод на живот.

Ени Алуко (вляво) подлага на критика компанията за обществени медии X, че разрешава на хората да „ бълват омразата си безотговорно “, откакто тя беше обект на унизителни сексистки офанзиви от Джоуи Бартън (вдясно) 

Вашият браузър не поддържа iframes.

Сега Алуко приказва намерено за малтретирането, което е претърпяла онлайн, и има вяра, че X - по-рано прочут като Twitter - би трябвало да направи повече, с цел да ограничи „ омразата “.

„ Това е публичен проблем, при който имаме платформа [X], ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР