Неговата звезда изгря с бясната скорост на филма Бързи и

...
Неговата звезда изгря с бясната скорост на филма Бързи и
Коментари Харесай

Пол УОКЪР | Последната надпревара

Неговата звезда изгря с бясната скорост на кино лентата " Бързи и гневни ". Син взор, вторачен с напрежение в пътя пред себе си, живот надпреварващ се с времето и гибелта. Онази тънка линия, която те кара да живееш заслепен от риска и да преодоляваш всеки боязън. Пол Уокър почина по този начин, както живя – със скоростта на смелите. Неговата звезда към този момент населява пространствата на Вечността, само че през април още веднъж ще се завърне триумфално при милионите си почитатели. За една последна конкуренция. В началото на април е международната премиера на седмия филм от поредицата Fast & Furious. Според списание Forbes, той ще бъде най-успешният от всички досегашни, точно поради присъединяване на трагично починалия по време на фотосите Пол Уокър. Другата звезда в продукцията Вин Дизел - един от най-хубавите другари на Уокър, споделя: " Беше толкоз трудно да се върнем на снимачната площадка и да се преструваме, че този мъж още веднъж е измежду нас, когато душите на всички плачеха от болежка ". Пол Уокър се завръща вкъщи.

Paul Walker is coming home...

Онова, което в действителност има смисъл в живота е, хората, които обичаш да бъдат здрави и щастливи.

Бих желал да пребивавам на гърба на кон и да бъда каубой.

Моят татко е покровител. Той е мъж от остарялата школа – същински каубой.

Мога да ви заведа на разходка по плажа и да ви опиша за всяко създание на природата, което ще открием там – даже мога да назова и латинското му име.

Аз съм много " мек " мъж. И елементарен за другарство.

Моята философия – в случай че не се забавляваш, няма смисъл да правиш каквото и да било.

Имам самолетен хангар със 17 коли в него. Луд съм по колите. А това място е същинска фикция, сбъдната фантазия за мен.

Да бъда татко – това е главният фокус през по-голяма част от времето ми. Актьорството е моята специалност, само че не и моя живот.

В моето семейство всички сме си доста близки. Родителите ми в никакъв случай не са гледали на актьорството като на сериозна кариера. Те го одобряват като метод, с който подкрепям семейството и околните си.

Холивуд е необичайно място. Тук всеки желае освен това от действителното. За мен това е компромис. Затова, заповядайте в хиперреалността.

Ако някой ден скоростта ме убие, не плачете, тъй като аз бях благополучен.

Снимки: celebeat.com, pinterest.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР