Негативна енергия и възможни проблеми не са изключени на днешния

...
Негативна енергия и възможни проблеми не са изключени на днешния
Коментари Харесай

Съвпадът на Венера и Меркурий вещае опасен понеделник, от какво да се пазим

Негативна сила и вероятни проблеми не са изключени на днешния ден. Причината е съвпадът на планетите Венера и Меркурий. Комбинацията от тези две планети ще направи деня сложен и цялостен с тествания.

Според астрологията съвпадът на Меркурий и Венера предвещава съществени проблеми през днешния ден, а ние ще ви дадем насоки по какъв начин да ги преодолеете безболезнено.

Днес би трябвало да прогоните неприятните мисли, които са в главата ви и да не ги употребявате против хората, които са към вас. Намерете способи да се разсеете, запретнете ръкави и работете интензивно или намерете време да останете сами и да упражнявате своето занимание.

 съвпад

Днес сте изключително чувствителни на обиди. Ако някой ви наскърби, това ще остане като дълготраен белег във вашето схващане. Опитайте се да не говорите с някого за проблеми от предишното, тъй като може да ги задълбочите. Контролирайте страстите си, тъй като неприятните намерения във вторник няма да ги има. 

Какво да извършите, с цел да заобиколите негативизма на 21.11.2022

Отпуснете се и намерете метод да се разтоварите. Заредете се с положителни прекарвания, насладете се на обичана храна, гледайте някой прекрасен филм или прочетете забавна книга.

 съвпад

В никакъв случай не предприемайте нови неща. Не стартирайте нов бизнес, през днешния ден не е потребен ден за това. Не прибързвайте, премисляйте нещата повече.

Избягвайте да взимате съдбовни решения, прочистете главата си от негативизма.

Не споделяйте проектите си на други хора, тъй като има заплаха те да ви предадат. Днес не е добре да спорите с никого, изчакайте нещата да се успокоят.

 съвпад

Действайте постепенно, несъмнено и методично. Всяка една припряност ще бъде във ваша щета. Асо желаете да сте сполучливи, наблегнете на детайлите и изпипвайте нещата авансово.

Като цяло, през днешния ден просто бъдете търпеливи, деликатни и играйте на несъмнено. Всеки риск може да бъде против вас. Утрешният ден ще бъде хиляди пъти по-добър.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР