Нефтохимик отпразнува своя 60-ти рожден ден на спортния комплекс “Изгрев“,

...
Нефтохимик отпразнува своя 60-ти рожден ден на спортния комплекс “Изгрев“,
Коментари Харесай

Нефтохимик отпразнува своя 60-ти рожден ден с шоу мач

Нефтохимик отпразнува своя 60-ти рожден ден на спортния комплекс “Изгрев “, а на мястото на събитието се събраха хора със " зелени " сърца и ориси от доста генерации. Домакините от Сдружение с нестопанска цел Нефтохимик 1962 се бяха подготвили чудесно и осигуриха доста положителни условия за празника. Програмата стартира с мачове на обединенията на ДЮШ на клуба. Финалът беше против сред настоящия тим, воден Станислав Жеков, и отбор, формиран от млади юноши и митове които са носили зелената фланелка през годините. Наелектризиращата конюнктура потвърди, че Нефтохимик е жив, макар проблемите, макар несгодите и все пак, написа " Кота Спорт ".

През годините клубът реализира серия от съществени триумфи, в това число и най-хубавото класиране на бургаски отбор в историята на българските шампионати - второто място през 1997 година. Във витрината на " шейховете " има и две купи на ПФЛ, както и край за купата на България през 2000 година Нефтохимик има записани и две присъединяване в европейските клубни шампионати, като през 2000 година съумя да в профил кипърския Омония, воден тогава от един от най-успешните български треньори Аспарух Никодимов.

Както е известно, в средата на август като част от празненствата за 60-годишния празник в Бургас беше дошъл именитият шведски футболист Стефан Шварц. Тогава той се срещна с част от играчите на " Нафтата " от тима от 90-те години и треньора Димитър Димитров-Херо.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР