Недоволството срещу властта и главния прокурор ясно бе демонстрирано днес

...
Недоволството срещу властта и главния прокурор ясно бе демонстрирано днес
Коментари Харесай

Яйца за Караянчева в Благоевград, освиркаха Гешев в Хасково


Недоволството против властта и основния прокурор ясно бе демонстрирано през днешния ден от протестиращи в разнообразни градове на страната. Шефката на Народното събрание Цвета Караянчева бе посрещната от крясъци „ Оставка “ в Благоевград, по нея полетяха и сурови яйца. Тя дойде в града за партийна среща.

Караянчева потегли към протестиращите с желание да приказва с тях, само че те й отвърнаха с яйца.

Протестиращите бяха подредени с тениски, изписващи надпис " Оставка ", а на главите си бяха нахлупили цинкови кофи, намек към предходната работа на Караянчева в цех за поцинковани кофи.

Председателят на Народното събрание съобщи пред публицисти, че не знае за какво тези хора стачкуват и не желаят разговор. Вдигнахме заплатите, пенсиите, с 30% заплатите на администрацията. Общо взето имаме какво да кажем, добави тя.

Караянчева изясни, че не съжалява за думите си на партийно събиране в Лом преди дни. Тогава тя изясни, че който не харесва ръководството на ГЕРБ, би трябвало да върви пеш, да не употребява автомагистралите и метрото.

Караянчева разясни, че изявлението й пред актива е било прочувствено и там е говорила в качеството си на партиен член, с цел да съобщи силата на всички " членове и симпатизанти ". Тя посочи, че като ръководител на Народното събрание приказва по различен метод и не би си разрешила подобен език.

Главният прокурор Иван Гешев пък бе освиркан от протестиращи пред правосъдната палата в Хасково. Група недоволни изчакаха той да излезе от заседание с локалните прокурори и започнаха да викат " Оставка! ". Гешев в началото ги насърчи да викат по-силно, само че по-късно отхвърли да дава отговор на въпросите им, качи се в колата и потегли.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР