Недоволните съпруги на мобилизирани руски войници атакуваха предизборния щаб на

...
Недоволните съпруги на мобилизирани руски войници атакуваха предизборния щаб на
Коментари Харесай

Недоволните съпруги на мобилизирани руски войници атакуваха предизборния щаб на Путин

Недоволните съпруги на мобилизирани съветски бойци нападнаха предизборния щаб на съветския президент Владимир Путин.

Путин, който управлява Русия съвсем 25 години, се бори за още един мандат на президентските избори, които би трябвало да се проведат през март. Той най-вероятно ще бъде избран отново с огромна разлика в конкуренция, която множеството интернационалните наблюдаващи чакат да бъде манипулирана. Путин има противници, само че се твърди, че те са утвърдени от Кремъл.

Популярността на президента обаче претърпя удар на фона на вътрешното неодобрение и възходящите рецензии по отношение на продължаващата война на Русия в Украйна

Членовете на фамилиите на съветски бойци са изключително гласови. Някои от тях намерено стачкуват против войната или насочат директни апели към Путин.

Видеоклип, споделен в Twitter от украинския консултант по вътрешните работи Антон Геращенко демонстрира по какъв начин две дами водят под напрежение диалог с представител на акцията на Путин.

„ Съпруги на съветски мобилизирани мъже отидоха в предизборния щаб на Путин, с цел да схванат какво би трябвало да се направи, с цел да върнат съпрузите си от фронта “, написа Геращенко. „ Представителят на щаба им описа доста забавни неща. “

Геращенко продължи да превежда някои от хипотетичните цитати от мъжа.

„ Вашият брачен партньор е единственият, който желае да се прибере вкъщи. Мъжете са неповторими същества и желаят да се бият.Да оставиш бойците да се върнат при фамилиите си е да унижи достолепието им “, споделя той.

Роднините на минимум 500 съветски бойци, за които се твърди, че са били избити в края на 2022 година от украинските сили в региона на Луганск от този момент неведнъж изпращат на Путин „ писмени тъжби “.

Те желаят Путин да поеме отговорност, че мъжете им са били пратени за „ пушечно месо “

По-рано този месец в Москва съпругите, дъщерите и майките на мобилизираните съветски бойци стачкуваха против войната. Те настояват, че изискванията за техните близк са ужасни. Част от митинга включваше полагането на цветя на гроба на Незнайния боец на стената на Кремъл.

„ Протестът, който към момента не е изключително рисков за управляващите, се възприема с увеличено внимание. Особено преди президентските избори през март “, сподели съветският политически анализатор Дмитрий Орешкин. „ Нито Путин, нито неговият екип имат опит в дълга и досадна войник На този декор следствията от митинга на роднините могат да бъдат непредсказуеми. “

Междувременно сега наподобява не се вижда краят на войната. И двете страни не могат да се спогодят за изискванията даже да стартират мирни договаряния.

Украинският президент Володимир Зеленски също неотдавна отхвърли концепцията за единодушие за преустановяване на огъня, до момента в който оценка на английското министерство на защитата заключи по-рано този месец, че спорът е стигнал до задънена улица.

Източник: Newsweek/Превод: SafeNews

Още вести четете в категорията Свят 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР