Недоволен бивш служител на болница в северната част на щата

...
Недоволен бивш служител на болница в северната част на щата
Коментари Харесай

Уволнен болничен служител, спрян близо до заведението, беше зареден пистолет в „близо“ до масови жертви

Недоволен някогашен чиновник на болница в северната част на щата Ню Йорк беше спрян покрай заведението във вторник сутринта със заредена пушка – предотвратявайки това, което управляващите кажете „ може да приключи в обстановка на всеобщи жертви “.

52-годишният Робърт Тибодо беше задържан във вторник сутринта, откакто брат му сподели на полицията, че неотдавна е бил уволнен от болница Champlain Valley Physicians Hospital в Платсбърг и е направил мнения за връщане, с цел да навреди на хора, заяви градската полиция в Платсбърг.

Заредена полуавтоматична пушка 12-ти диаметър с два пълнителя, всеки съдържащ 10 патрона, и кутия с муниции бяха открити от автомобила на Тибодо.

Началникът на полицията Питър Мичъл сподели в сряда, че управляващите считат, че той е възнамерявал да употребява револвера в болничното заведение.

Шерифът на окръг Клинтън Дейвид Фавро приветства брата на Тибодо като воин, тъй като е предизвестил органите на реда за това, което елементарно можеше да се трансформира в всеобща трагеди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР