Недовършени мемоари, започнати от Принс преди смъртта му през 2016

...
Недовършени мемоари, започнати от Принс преди смъртта му през 2016
Коментари Харесай

Незавършени мемоари на Принс ще бъдат издадени през октомври

Недовършени записки, стартирани от Принс преди гибелта му през 2016 година, ще бъдат издадени на британски език на 29 октомври дружно с някои невиждани до момента фотографии, разгласи издателство Penguin Random House, съобщи " Ройтерс ".

Носителят на " Грами " разгласи, че е почнал да работи по тях с конференция и къс концерт в нюйоркски клуб през март 2016 година - малко преди 57-годишният музикант да бъде открит неподвижен в дома си на 21 април същата година в резултат на гибелен коктейл от обезболяващи викодин и фентанил.

Предстоящата книга на Принс, озаглавена " Красивите " (The Beautiful Ones), ще включва и незавършената глава за неговото детство, допълват от издателството в специфичен уебсайт за плана.

Освен фотографии, в нея ще бъдат поместени и някои чернови и листове с негови текстове, както и писаният на ръка коментар по полу-биографичния филм от 1984 година Purple Rain, който трансформира Принс в суперзвезда.

Предговорът в книгата ще е на Дан Пипенбринг, който през 2010 година уважи Принс със свое есе, оповестено в Paris Review. Негово ще е и описанието на фотосите, които се съдържат в книгата.

Именно Пипенбринг работи с Принс върху записките му през последните месециот живота му.

След двугодишно следствие аргументите за гибелта на Принс не бяха изяснени. Не бе намерено по какъв начин той се е сдобил с обезболяващите, поради което и нямаше повдигнати обвиняване за закононарушение, оповестиха управляващите.

Принс остави след себе си хиляди записи и вокали в архивите на своето домашно студио в Минеаполис.

Миналата година албум на име Piano & A Microphone, съдържащ девет песни от неговата неиздадена сбирка, бе пуснат в продажба дружно с негов запис от 1983 година, в който той извършва някои от личните си песни на пианото вкъщи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР