Недопустимо и в разрез със здравия разум е да се

...
Недопустимо и в разрез със здравия разум е да се
Коментари Харесай

Либералният фашизъм истеризира: Оставен без ръководство, соросоидът е безпомощен

Недопустимо и в прорез със здравия разсъдък е да се разкарва по света във тип на пиарски агитационен артикул душевен нездравата Грета Тунберг, написа Труд.

Соросоидните истерици у нас напрягат последни силици около провокацията с постановлението за предварително освобождение на килъра Полфрийман.

Според Антон Станков, някогашен министър на правораздаването и някогашен арбитър в Софийски градски съд, „ да постановиш такова определение е неприемливо, това е тотално в прорез с практиката на съдилищата.

“ Недопустимо и в прорез със здравия разсъдък е да се разкарва по света във тип на пиарски агитационен артикул душевен нездравата Грета Тунберг. Но политици-глобалисти и либералдемократски централи го вършат.

От обезсърчение и беззащитност, от настървение и боязън за груповото и персоналното си бъдеще.

Наследствено обремененото освен със синдрома на Аспергер, само че и с обсесивно-компулсивно разстройство девойче Грета чудесно подхожда за обобщаващ облик на разнообразните по названията си НПО-шки групи за антиобществен и противонароден напън в Европа и Америка.

Диагностицирана е още преди пет години. Синдромът се среща и като „ шизоидно разстройство в детската възраст “, самият Ханс Аспергер е употребявал термина „ аутистична психопатия “.

Това е настоящият знак на бесуващите по света и у нас зелени и глобалисти, джендъристи политкоректници.

Гъмжи там от нездрави субекти. Със зацикляне върху странични или дребни проблеми с тип на идеи-фикс, с настървено веганство или единствено вегетарианство.

С натрапливи мантри и дейности за едно или друго правозащитничество, с патологично втълпяване на всевъзможни страхове.

Чрез всички налични форми за принуждение – през отворени за задачите медии, от улицата, а у нас най-често посредством външен напън от амбасади или непознати институции и централи.

Ето за какво все по-често натрапливите претенции и истерични дейностите на такива бесуващи люде и техни структури се сочат за прояви на демократичен фашизъм.

Феминизмът се появява незабавно след експлоадирането на Френската гражданска война, видна негова носителка е Клара Лакомб.

Яростна застъпница на правата на дамите посредством радикалния революционен клуб „ Червена роза “, именуван още „ гневните “.

След поредност площадни изцепки и словесно бесуване в Конвента е прибрана в лудница. Първата феминистка Ан-Жозеф Теруан, знак на жена-гражданка и революционерка, изобразявана с пищов и сабя, скоро е пребита на улицата от гневни дами и умира в подслон за луди.

Същото се следи и по-късно. През ХХ в. с чудовищно принуждение тоталитарни режими основават „ синеоки рицари “, „ арийска раса “, „ руски индивиди “ и наложително водят през реки и морета от кръв стотици милиони хора към „ светлото бъдеще “ и „ алените хоризонти “.

Буквално през днешния ден инфектирани с джендъристка налудност групи стопират филм на Уди Алън с обвинявания за полова корист.

Обвинен от няколко дами в полов тормоз, популярният тенор Пласидо Доминго анулира всичките свои бъдещи участия в представления на нюйоркската Метрополитан опера.

Тукашната групова Грета неенергично и неудобно се отбранява от изцяло обоснованите нападки на квалифицирани и авторитетни адвокати, на политици и общественици във връзка освобождението на „ поправилия се “ Джок Полфрийман.

Там не попаднал на хора, само че такива поправители пристигнали извън, от извънредно неприемания от българите Бългаpcки xелзинкcки комитет (БХК). Убиецът Джок назова българския съд „ подкупен “, до момента не си е взел думите назад.

Не е изплатил и наложеното му от съда обезщетение на фамилията на жертвата Андрей Монов. Според юрисконсулта на Софийския затвор Полфрийман изрично не се е поправил.

И съгласно затворническите управляващи не е, тъкмо противоположното е правилно.

Но съгласно протестъра Калин Калпакчиев и докладчика по делото Весислава Иванова се е поправил. В „ Правен свят “ откриват, че двамата „ са известни с опитите да въздействат върху ръководството и кадруването в правосъдната власт посредством присъединяване им в управлението на политически подвластния Съюз на съдиите в България (ССБ).

“ Освен това са мощно симпатични на БХК, на нейния началник Кънев, на висшия арбитър Лозан Панов и изобщо на цялата соросоидна общественост, която по всякакъв начин ги поддържа.

Важно конкретизиране е, че БХК и ССБ имат и общо финансиране. Пари към тях текат от Фондация „ Америка за България “ и от планове по така наречен

Норвежки финансов механизъм. А за разпределението на сребърниците е ангажирано туземното поделение на Соросовото „ Отворено общество “. Все отвореняците се подават зад груповата Грета.

БХК няколко години готви освобождението на килъра Джок, интензивно работи за задачата както вътре с него, по този начин и извън.

Както и когато може спомага и Христо Иванов, за малко бил правосъден министър, задълго непеошник.

Имат поръчки хората, стараят се да ги изпълнят. Затворническо съдружие основават на Полфрийман и юристите му, вкарват го в полемики по облекчение на изискванията на лишените от независимост. Ангажирали са се всякакви австралийски медии, известни персони, някои дипломати от Европейския съюз и Съединени американски щати.

С корумпираното правораздаване у нас се борят, излиза. Което съгласно юриста на Полфрийман Калин Ангелов „ държи затворен един почтен човек “.

Има някои прилики с лова на вещици по времето на Маккартизма, споделя Уди Алън.

Не единствено там, у нас е същото, демократичният фашизъм истеризира, тъй като основателно чака противоположната по посока и равна по мощ реакция против себе си.

Не единствено Доналд Тръмп задрасква глобализма за сметка на патриотизма, освен в обособени страни в Евросъюза зрее националистически реванш.

Тук тези настройки са не по-малко мощни, до момента в който даже класическият демократизъм няма здрава основа, да не приказваме за неолибералните му извращения.

Именно тези извратени форми са показани посредством Соросовите Неправителствени организации, зареждането им е външно, насочването – също. Оставен обаче без външно управление, соросоидът е беззащитен.

В тази среда се появяват най-вече колониални админи, само че не и независимо настоящи политици и общественици. Могат да крещят три пъти на ден против Иван Гешев или който им е противоположен, само че не могат да предложат своя прилична кандидатура.

Още по-малко и да я прокарат с естествени средства и без мощна външна поддръжка. Своя стойност тук просто нямат.

Палачинката рано или късно се обръща, цената се заплаща. Олимпия де Гуж внася в Конвента „ Декларация за правата на дамите и гражданките “, заявявайки, че „ Жената има право да се възкачи на трибуната и на ешафода “. През 1793 година се изкачва и на двете.

Е, първо на трибуната. Защото не е викала единствено „ Кралят е гол! “, а се е нахвърлила със същия възклик на доста други, множеството злопаметни. Демокрациите в действителност са къси епизоди сред две диктатури. Както и да бъдат наречени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР