Недоносеният кабинет на ГЕРБ, пробутван от независимия Николай Габровски, лъсна

...
Недоносеният кабинет на ГЕРБ, пробутван от независимия Николай Габровски, лъсна
Коментари Харесай

Вицето на Габровски: Меглена Плугчиева станала депутат през кревата на немския посланик

Недоносеният кабинет на ГЕРБ, пробутван от „ самостоятелния ” Николай Габровски, лъсна с нов парадокс – препоръчаната за вицепремиер Меглена Плугчиева, която се завръща като отговорник за еврофондовете и министър на околната среда и водите, е пробила в политиката през леглото на немския дипломат!

Това научи Narod.bg от пост на един от дребното същински дисиденти – Петър Бояджиев.

Ето какво написа борецът против комунизма, лежал по пандизите под диктата на „ Държавна сигурност ”:

„ Какво чета, зам. министър ръководител, Меглена Плугчиева. Абе от тиня да си, но дс да си. Ще ви кажа една преживелица.

Госпожата беше народен представител по време на Жан Виденов. Тогава ръководител на Парламента бе Благовест Сендов. Както е известно аз бях негов непосредствен консултант, колкото и необичайно да звучи.

И по този начин един ден се запътвам към вратата на кабинета му, а от там против мен излиза зачервена и гневна Мегленката.

Влизам и виждам, че Благовест е също доста сърдит. Какво става?

Реклама

Тази си мисли, че аз съм като оня простак немският дипломат и пристигнала да ми предлага да ме води на лов във ловните хижи на горското. Не единствено ѝ отхвърлих, само че и я изгоних и не желая да я виждам повече тук в кабинет ми.

Все още не разбирам и запитвам, какво общо има тук немският дипломат. Ами поради него е станала народен представител.

Пак недоумявам.

Ами като е била в министерството на земеделието е отговаряла за интернационалните връзки и по този начин го завела в леглото си, а ченгетата снемали.

След това отишли при него със фотосите. Завалията имаше 3 деца и клекнал, та каквото му кажат това прави, а тя стана народен представител.

Та в този момент и мен си помислила, че може да омотае в чаршафите си.Та да си дойдем на думата, да ви е честито експертното и равно отдалечено държавно управление ”, приключва постът на Петър Бояджиев.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР