Недко Недков направи страхотна игра в Стани богат“ и си

...
Недко Недков направи страхотна игра в Стани богат“ и си
Коментари Харесай

78-годишният Недко изуми Ники Кънчев в Стани богат

Недко Недков направи страхотна игра в „ Стани богат “ и си потегли с 3000 лв.. 78-годишният мъж, който дълги години е работел във външна търговия, сподели познания, а и шансът го покри, когато се наложи. Недко мина като бърз трен през дребна гара на първите пет въпроса и с лекост проработи първата си сигурна сума.

Той продължи решително и на въпроса на Ники Кънчев за 1000: „ Как още се назовава класическата китара “? – Индийска, Английска, Гръцка и Испанска, като без да се замисли вярно уточни четвъртата опция.

Последва въпрос за 1500 лв.: „ В какъв цвят е отпечатван най-често Съюз на съветските социалистически републики на политическата карта на света пред 1991 година “?, с варианти Розов, Светлосин, Зелен и Жълт.

Недко призна, че няма образна памет по какъв начин наподобява тази карта и изиска „ 50:50 “, само че откакто компютърът остави Розов и Светлосин, извика на помощ от публиката своя шурей. Борислав правилно допусна, че правилният отговор е Розов, защото Съветският съюз не е бил маркиран в никакъв случай в синьо или зелено.

Недков заключи сумата от 2000 лв., а за нея бе запитан: На кой мост в България е сниман финалът на кино лентата „ Време разделно “? – Дяволският мост, Аспаруховият мост, Покритият мост в Ловеч или Лъвов мост.

Тук Недко изключи третият и четвъртия отговор, и откакто напомни, че Аспаруховия мост е във Варна, позна, че става въпроса за Дяволския.

За 3000 лв. той бе запитан: „ Коя от личностите не е композитор “? – Йохан Щраус, Рихард Щраус, Франц Йозеф Щраус и Йозеф Щраус.

Недко взе решение да се обади на Боян Иванов от София и се оказа прав, защото приятелят му безусловно в последната секунда, преди да изтече времето, позна, че правилният отговор е Франц Йозеф.

Въпросът за 5000 лв. бе: „ На какво е отдадено името на стадион „ Сентенарио “ в Монтевидео, където се организира в първото Световно състезание по футбол “?, с благоприятни условия Самото състезание, Конституцията на страната, Броят на местата в него и Хосе мухика.

След къс размисъл Недко клонеше към Броя на местата, само че не пожела да рискува и се отхвърли. Вече отвън играта той уточни този отговор,но верният се оказа Конституцията.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР