Неделният ден обещава истинско зрелище за любителите на тениса. Сезонът

...
Неделният ден обещава истинско зрелище за любителите на тениса. Сезонът
Коментари Харесай

Новата класика Медведев - Зверев ще определи големия победител в Торино

Неделният ден дава обещание същинско представление за феновете на тениса. Сезонът в играта със зелената топка ще бъде закрит от финала на заключителния Мастърс шампионат в Торино. Най-достойни измежду осемте кандидати се оказаха положителните познайници Данийл Медведев и Александър Зверев.

Руснакът, номер 2 в международната класация, и настоящ притежател на трофея, се класира в разногласието за купата след четвърти следващ триумф, откакто не сбърка в нито един от мачовете си в Червената група от съревнованието.
 Саша Зверев още веднъж се оказа непреодолимо затруднение за Джокера
Саша Зверев още веднъж се оказа непреодолимо затруднение за Джокера

Победи го в трагичен дуел от полуфиналите на ATP в Торино

Допълнително самочувствие му дава фактът, че има позитивен баланс против олимпийския първенец от Токио Зверев, откакто го победи по-рано в груповата фаза след трисетова борба.

Медведев е в серия от 9 победи на Финалите на АТР, което е най-голямата такава поредност от тези 15 поредни триумфа на Новак Джокович.

Самочувствието на Александър Зверев обаче е приповдигнато, откакто късно нощес реализира величествен триумф над Джокович на полуфиналите и по този метод постави завършек на един изтъкнат сезон за сърбина. Германецът към този момент е печелил заключителния Мастърс през 2018 година.
 Медведев със подобаващ край на заключителния Мастърс
Медведев със подобаващ край на заключителния Мастърс

Справи се изрично с Каспер Рууд

Любопитен факт е, че Медведев (58/12) и Зверев (58/15) водят класацията за най-вече мачове в Тура през 2021 година. Това ще бъде четвъртата им среща за последните 11 месеца.

Гледайте финала на Мастърса в Торино, довечера от 18:00 часа, онлайн в ефира на Max Sport 2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР