Небостъргач в руската столица Москва отново е бил ударен от

...
Небостъргач в руската столица Москва отново е бил ударен от
Коментари Харесай

Дронове удариха отново небостъргач в Москва Сити

Небостъргач в съветската столица Москва още веднъж е бил ударен от дрон, разгласи кметът на града Сергей Собянин, заяви БНР. По-рано за офанзива с дронове оповестиха и управляващите в украинския град Харков. Съединени американски щати обявиха, че техни представители ще вземат участие в миротворческа среща на върха за Украйна в Саудитска Арабия.

Няколко дрона са били свалени през нощта от противовъздушните системи в региона на Москва. По думите на кмета на съветската столица Сергей Собянин един от тях се е врязал във високата бизнес постройка в деловата зона " Москва сити ", която беше атакувана в неделя. Повредена е фасадата на постройката на 21-ия етаж. Няма потърпевши хора.

Властите на украинския град Харков оповестиха, че против града е осъществена офанзива с дронове. По предварителни данни, вследствие на нападението е потърпевш един човек, съобщи началникът на полицията на Харковска област Володимир Тимошко. Регистрирани са минимум два удара с дронове в Харков - единият от безпилотните летателни апарати се е врязал в постройката на професионално-техническо учебно заведение, а другият - в центъра на града. Тимошко акцентира, че местата, ударени от дронове, не са военни обекти и там не е имало скупчване на украински военнослужещи.

Официални представители на американското държавно управление ще се включат в среща на върха в Саудитска Арабия, отдадена на постигането на мир в Украйна. Това разгласи представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър. Не се оповестяват повече детайлности. В събота „ Уолстрийт джърнъл “ заяви, че Саудитска Арабия ще предложения на диалозите западни страни, Украйна и някои водещи разрастващи се страни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР