Неблагоприятен момент за нови неща. Прекарайте деня тихо и спокойно.Овен

...
Неблагоприятен момент за нови неща. Прекарайте деня тихо и спокойно.Овен
Коментари Харесай

Водолеи, днес ще настъпят изненадващи събития за вас

Неблагоприятен миг за нови неща. Прекарайте деня безшумно и умерено.

Овен – Драги Овни, внимавайте с прочувствените прояви, не правете прибързани изводи, не форсирайте нещата в връзките. Пазете някои неща в загадка. Към вечерта денят ще е по-напрегнат и евентуално ще изпитате повече раздразнителност и напрежение.

Телец – Поддържайте своите граници. Трябва да сте много спестовни по отношение на това, което споделяте с хората, които по-малко познавате. Най-вече би трябвало да пазите секрети, които други са ви доверили. Пазете се да не попаднете под непознати внушения.

Близнаци – Атмосферата към вас може да е малко мъглива и объркваща. Очевидно не е подобаващият ден за на практика решения и незабавни дейности. Подтиква ви да вършиме фантазии и проекти за бъдещето, само че не и утопични. Не хаби силата си в задънени улици.

Рак – Уикендът е натоварващ заради планетните преноси. Не поемайте опасности в непроверена територия. Бъдете деликатни в неделя вечер, защото при квадрата на Луната с назадничав Меркурий може да зародят недоразумения.

 жена

Лъв – Въпроси, свързани с вашите персонални любовни връзки, основават повече комплициране за вас в този миг, евентуално и по-силно неспокойствие изпитвате, само че не реагирайте импулсивно. Неподходящ ден за взимане на съществени решения, защото е мъчно да се разграничи истината от лъжата.

Дева – Поради планетните преноси отслабва възприятието ви за логичност и ви дават криле на въображението и мечтанието. Така че денят не е подобаващ за значими на практика решения, изключително в случай че касаят работа или пари.

Везни – Може да изпитвате чувство за заспалост и по-тежко въодушевление. Вечерта, когато Луната образува квадрат с назадничав Меркурий, внимавайте за недоразумения, неточности в връзката, а също и при пътуванията си, бъдете по-търпеливи по пътищата.

Скорпион – Ако би трябвало да вземете съществено решение, добре е да оставите днешния и утрешния ден да отминат и да го извършите по-късно. От друга страна, може да имате възприятие на напрежение, заспалост или стресът да ви основава психосоматични проблеми.

 жена

Стрелец – В неделя ще се занимавате с някои на практика въпроси. Днес може да се усилят отговорностите ви. Не приемайте нещата за даденост. Избягвайте вечерните спорове във връзка финансов проблем.

Козирог – Трябва да сте деликатни, до момента в който шофирате, само че и да се фокусирате върху връзката си. Луната минава в Рак по обяд и насочва вниманието ви към околните ви взаимоотношения и партньорства, поставяйки по-голям акцент върху страстите ви.

Водолей – Добре би било да не обръщате внимание на това, което чувате, тъй като не всеки има положителни планове към вас. Лица и събития могат да ви изненадат. Не се изключва напрежение сред вас и колегата ви.

Риби –Вашата вътрешен глас е доста засилена в този момент за сметка на логиката, по тази причина може би би трябвало да се вслушате във вътрешния глас на инстинкта, който ви насочва най-добре. Обърнете внимание на връзките с сътрудници, защото може да има атмосфера на напрежение, само че и на недоумение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР