Не зная защо се обръща толкова много внимание на. По

...
Не зная защо се обръща толкова много внимание на. По
Коментари Харесай

Василев: Ако питате Борисов - той няма нищо общо с Харизанов

Не зная за какво се обръща толкоз доста внимание на. По формулировка дуел не може да има, това е част от театъра " Свободна медия в БГ " с поканата на посетител, който априори е тефлонов откъм рецензия по най-важните въпроси на ръководството на Борисов, тъй като е господин " елементарен " член. Не заема никакви постове, внушава че е непосредствен, само че колчем поискате от него да показа и поеме отговорност за някакъв гаф на властта, разяснява като непряк наблюдаващ , във Facebook.
Няколко са сходни нему типични пропагандатори на Борисов, които са неофициални представители на ГЕРБ, точно с цел да разясняват като жители, от трибуните, и да не носят никаква отговорност. Но оставят на всяка крачка и преднамерено забележими маркери на непосредственост до Вожда. Журналистите, които търсят да си изпълнят предаванията с " непосредственост " и " ексклузивност " ги канят. Така хем Борисов в Банкя, както Ленин в Полша, хем приказват от негово име хора които не заемат пост.
Тя цялата власт към Борисов е по този начин построена от другари и неофициални мрежи на въздействие. Нито формалните структури на ГЕРБ имат значение, нито парламентарната група . Имат значение кръгове и лица, които не са избирани, само че са близки до Тялото.
 Паунова: Какво разбрахме от Цънцарова за компаниите към Пеевски? Паунова: Какво разбрахме от Цънцарова за компаниите към Пеевски?
" Какво разбрахме от бТВ и Мария Цънцарова: - Около Делян Пеевски има кръг от компании. От тях една е строителна. (Интересно е коя е тая ф...

Ако питате Борисов - той няма нищо общо с Харизанов, ерго последният приказва от свое име . Харизанов също поддържа, че няма общо с гафовете на властта. Медиите демонстрират с ненаситност театъра на свободната казионна публицистика.
Схващате ли играта?
БТВ минава за най-опозиционната телевизия, само че и там публицистите, точно с помощта на годините сервилничене и " освобождение " на стърчащите публицисти,
Както се споделя - цялостна независимост да им дадеш, отново ще се задушат от нея. Искат си цензурата, клетката на разрешеното, на алените линии.
 Философията на Борисов - чака казусът да гръмне и насажда несъгласия, уточни някогашен посланик Философията на Борисов - чака казусът да гръмне и насажда несъгласия, уточни някогашен посланик
От коронакризата се създадоха доста страхове. Има прилика с банките – в случай че не се реагира задоволително рано на слуховете, системат...
Харизанов нищо не рискува, направи си персоналния пиар, канят го, ще получи потупване по рамото от Борисов, ще получи поръчки и материални тласъци.

За мен Харизанов не е изключително забавен, тъй като не е примитивен притежател на отговорност, ерго не е достоверен представител на властта. А там където е представител - на модела, на задкулисието, там пък няма готови публицисти. тематиките, които би трябвало да му се задават, му се икономисват.
Не критикувайте БТВ, тя толкоз може.
Моделът на тази " опозиционна " телевизия не допуска последна сдържаност към представителите на властта, да не приказваме към другарските кръгове на Борисов и Пеевски. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР