Не зная как се е получило, но от опита мога

...
Не зная как се е получило, но от опита мога
Коментари Харесай

Трифонов: Хората, които са ни управлявали през изминалите 9 месеца, вероятно са контрабандисти

Не зная по какъв начин се е получило, само че от опита мога да кажа, че имам две страни - равноправни. Едната е прочувствена, другата е практична. Сега, за малко ще оставя прочувствената настрани и дружно с практичната ми част ще ви изложим малко обстоятелства, написа във фейсбук водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от някогашния министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест поради контрабанда и проведена незаконна група. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Живко Коцев, напълно подкрепян от някогашните ръководещи от ПП/ДБ, е на поредност от фотоси, излезли в интернет, на които ухилен и в положително въодушевление е дружно с татко и наследник Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста поради контрабанда и ОПГ дружно с Петя Банкова. Бившият министър на Министерство на вътрешните работи и настоящ народен представител от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия фотоси, дружно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и настоящ народен представител от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е ухилен на фотография със Стефан Димитров, който напомням е в ареста за контрабанда и ОПГ. Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на опиати и пране на пари, декларира Трифонов.

Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия. Бившият министър на финансите Асен Василев сподели, че във фискалния запас има 9 милиарда и 900 милиона лв.. А новият министър на финансите, който през вчерашния ден встъпи в служба, Людмила Петкова, сподели, че във фискалния запас има 6 милиарда и 680 милиона лв.. 3 милиарда и 220 милиона лв. ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лв., не 300 лв., не 300 хиляди лв., а 3 милиарда и 220 милиона лв.. Емоционалната част от мен към този момент не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: " Какво става, хора? Май в действителност няма такава страна. " Хората, които са ни управлявали през миналите девет месеца, в действителност, евентуално са контрабандисти, наркодилъри и ей по този начин, посред другото, са изгубили 3 милиарда и 220 милиона лв. от нашите пари, прецизира Трифонов.

Направо е сюрреалистично. Едно такова неуместно, нереално, единствено дето очевидно е изцяло действително. Максимално бързо законът би трябвало да се произнесе, оптимално бързо би трябвало да се отървем от тази сбирщина и оптимално бързо би трябвало да сложим в ред страната. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!, разяснява още водачът на Има Такъв Народ.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР