Не знам защо тези, които къмпингуват, смятат, че са извън

...
Не знам защо тези, които къмпингуват, смятат, че са извън
Коментари Харесай

Ангелкова: Не знам защо тези, които къмпингуват, смятат, че са извън закона

" Не знам за какво тези, които къмпингуват, считат, че са отвън закона и не би трябвало да бъдат проверявани. И това лято ще има инспекции, не считам, че едни хора би трябвало да имат права над други хора. Тези хора, които къмпингуват „ свободно” по плажовете, не желаят да има регулация. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова.
По думите ѝ точно поради " група хора на прекомерно крайни позиции " работната група не е съумяла да създаде облекчени регулации за основаването на къмпинги у нас.
В коментар за плаж " Корал ", където природозащитници се притесняват, че частен вложител ще заграби плажа и прилежащата му територия, Ангелкова посочи пред bTV, че е нужно правенето на общ организационен проект, само че " когато се започва такава процедура се поставя каруцата пред коня, стартират едни разногласия, на които не им е мястото на този стадий. "
На въпрос за какво е позволен хотелът, издигнат непосредствено върху плажа до Слънчев бряг министърът на туризма сподели, че страната е реагирала, само че строителството му е станало през 2001 година:
" Държавата е реагирала, това се е случило през 2001 година Има доста безумия от приватизацията. Той е частна благосъстоятелност. По Конституция частната благосъстоятелност е неприкосновена. "
Ангелкова посочи още, че министерството на туризма няма пълномощия да следи за равнищата на звук по Черноморието. Тя предвижда през сегашния сезон задграничните туристи да бъдат близо 6 милиона, а предстоящите облаги да са на стойност към и над 4 милиарда лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР