Не знам защо позволявате на Бойко Борисов да се кара

...
Не знам защо позволявате на Бойко Борисов да се кара
Коментари Харесай

Христо Иванов към журналисти: Защо позволявате Борисов да ви се кара?

Не знам за какво позволявате на Бойко Борисов да се кара на медиите. Апелирам да се държим по-сериозно. Това сподели съпредседастелят на ПП-ДБ в коридорите на Народно събрание, като засяга утринното изявление на водача на ГЕРБ. 

Днес сутринта, очевидно сърдит, Борисов удостовери желанието си да не се коалира с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия в опита да се излъчи постоянно държавно управление, а вместо това да сформира кабинет от персони, който да ръководи няколко месеца. Това се случи в трансформиралия се към този момент в традиция утринен брифинг пред медиите в коридорите на Народното събрание.

Лидерът на ГЕРБ се скара на публицистите, че разпространявали опорки и не били разбрали вчерашните му думи за желанията на ГЕРБ след неуспеха на договарянията с " Продължаваме промяната - Демократична България ".

" Не сте ни разбрали добре, коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим. Не партиите би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не ", сподели той.Борисов даже вметна, че Христо Иванов го е позор от държанието на " Промяната ".

Христо Иванов бе безапелационен, че би трябвало да има парламентарни комисии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР