Не знам за какво съм извикан, сега ще разбера. Нямам

...
Не знам за какво съм извикан, сега ще разбера. Нямам
Коментари Харесай

Петков, ухилен до уши, влезе на разпит в прокуратурата: Сега ще разбера за какво съм тук

Не знам защо съм извикан, в този момент ще схвана. Нямам терзания. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков на влизане в Софийската районна прокуратура, предава Блиц.
„ Не че имаме огромно доверие на прокуратурата. Аз през вчерашния ден споделих, имам вяра в силата на едно същинско правораздаване, няма да позволим прокуратурата като бухалка. Доверието е ниско. Аз съм обезумял от нещата, които се споделиха в залата. Използвайки нейното име през вчерашния ден – Весела Чернева, демонстрира острата потребност от промяна на службите “, сподели Петков.
Супредседателят на Политическа партия разяснява и това дали по какъв начин партията ще гласоподава за претенции имунитет на Бойко Борисов от прокуратурата.
„ Вярвам в силата на една същинско правораздаване. Вярвам в общоприетите процедури в Народното събрание и се надявам, че следвайки тях ще достигнем до същинско правораздаване. Няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка, не става дума единствено за Борисов. Имам ниско доверие в службите, мисля, че би трябвало да има голяма промяна в службите “, добави Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР