Не знам кой е реагирал остро на концепцията на Красимир

...
Не знам кой е реагирал остро на концепцията на Красимир
Коментари Харесай

Горещ спор подлуди Антон Хекимян! А той ... СНИМКА

Не знам кой е реагирал остро на концепцията на Красимир Каракачанов. Той даде обещание да напише такава идея и извърши обещанието си. Всички политици би трябвало да работят по този метод. В тази идея нещата се посочват с същинските им имена. Това сподели в утринния блок на бТВ депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов във връзка препоръчаната от вицепремиера Красимир Каракачанов идея за справяне с ромския проблем.

Гост по тематиката беше и някогашният народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев - Бат Сали. " С тази идея се нарушава Конституцията. Ограничават се съществени права и свободи на българските жители. Тя би трябвало да се отнася за всички, а не за избрани етноси ", сподели Бат Сали.

" Няма никакво нарушаване на Конституцията. В тази идея на никое място не се нарушават права на хората по етнически или набожен принцип. Като се даваха милиони за ромска интеграция, с които не се реализира нищо, за какво не споделиха, че някой ги дели и за едни роми има милиони, а за другите няма? Това не е ли дискриминация? Другата съществена теза в концепцията е, че който живее в дворец и кара скъпа кола, няма по какъв начин да получава обществени помощи. Проблемът е, че в гетата преднамерено се държат хората необразовани, с цел да могат да бъдат манипулирани. Това го вършат избрани ромски барони, които карат коли за по 300 000 лв. и получават обществени помощи ", отговори от своя страна Ангелов.

" Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация манипулира нашите хора. Това го вършиме преди избори. Обикаляте ромските махали и се целувате с циганчета ", не остана задължен някогашният народен представител от Движение за права и свободи. Тук някъде естественият диалог завърши и в студиото настана яростен спор. Двамата посетители не стопираха да приказват един през различен, да се упрекват взаимно в неистини и нито за момент не се изслушваха.

Водещият Антон Хекимян се опита неведнъж да накара Ангелов и Бат Сали да се изслушват, само че безрезултатно. Зрителят по този начин и не можа да разбере какво тъкмо написа в концепцията на Каракачанов за противозаконните постройки или ражданията в ромските гета, тъй като двамата спорещи не стопираха да викат един през различен и изобщо на обръщаха внимание на Антон Хекимян, който по този начин и не съумя да вкара диалога в естествен звук.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР