Не знам кой е агне и кой е вълк. Но

...
Не знам кой е агне и кой е вълк. Но
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Пети път на избори? Ще предозираме демокрацията

" Не знам кой е агне и кой е вълк. Но аз се уморих да последвам разсъжденията на едни такива " светли мозъци ", които разсъждават напълно в теорията на конспирацията ".  Така зам.-лидерът на ГЕРБ Томислав Дончев разяснява вчерашната фейсбук обява на експремиера Кирил Петков във фейсбук с подигравка, в която вълк се демонстрира иззад овчата кожа.

И съобщи във връзка идното гласоподаване на проектокабинета, препоръчан от ГЕРБ и проф. Николай Габровски (като номинация за министър председател - б.р.) - че в случай че и този път не се сформира държавно управление, пети следващи предварителни избори ще са предозиране на демокрацията. 

Дончев опита да развенчае тезите, че това било държавно управление на Движение за права и свободи:

" Дайте подред да мислим. Кои са представителите на Движение за права и свободи в кабинета на Габровски. Аз не знам. Как може да се разсъждава за хората като за някакви крепостни. Значи, щом са работили при някого, до края на живота си би трябвало да имат клеймо на челото, че са човек на някой си, по този начин ли ", разяснява той.

" Всички претенденти за министри са утвърдени, подбрани от проф. Николай Габровски. Няма по какъв начин да пресъздам всичките ни диалози с него, само че когато ме е питал, аз съм давал отговор. Питал ме е за съвет, да, само че подборът е негов ", разяснява той пред Нова телевизия. 

И съобщи, че ГЕРБ носела цялата отговорност за триумфа или неуспеха на подобен кабинет. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР