Не знам кой е агне и кой е вълк. Но

...
Не знам кой е агне и кой е вълк. Но
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ако отидем за пети път на избори, ще предозираме демокрацията


" Не знам кой е агне и кой е вълк. Но аз се уморих да последвам разсъжденията на едни такива  " светли мозъци ", които разсъждават напълно в теорията на конспирацията ".  

Това съобщи в ефира на Нова тв Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител от ГЕРБ по мотив обявата на във фейсбук с подигравка, в която вълк се крие зад овча маска.

" Дайте подред да мислим. Кои са представителите на в кабинета на Габровски. Аз не знам. Как може да се разсъждава за хората като за някакви крепостни. Значи, щом са работили при някого, до края на живота си би трябвало да имат клеймо на челото, че са човек на някой си, по този начин ли ", разяснява той.

" Всички претенденти за министри са утвърдени, подбрани от проф.. Няма по какъв начин да пресъздам всичките ни диалози с него, само че когато ме е питал, аз съм давал отговор. Питал ме е за съвет, да, само че подборът е негов ", разяснява той.

" Експертното държавно управление е рисково, когато не е ясно кой носи политическата отговорност за него. Тук няма такава заплаха, тъй като политическата отговорност за " Габровски " я носим ние, ГЕРБ-. Партията носи отговорност, само че естествено и водачът ", уточни той.

" Това е ексцентрично политическо деяние, което се прави за да се откри излаз от този политически блокаж. Защото в случай че беше номиниран политически кабинет, това щеше да е спомагателна инвестиция в политическото опълчване, отиваме март месец на избори, картината няма да се промени изключително. Ако отидем за пети път на избори, искарено се тормозя, че може да предозираме демокрацията и хората да стартират да се съмняват в полицическата система такава, каквато е в този момент ", уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР