Не знам кои разбирачи коментираха преди финала за Купата на

...
Не знам кои разбирачи коментираха преди финала за Купата на
Коментари Харесай

Десподов: Не знам кои разбирачи коментираха, че ще се разхождаме на финала, това е несериозно

" Не знам кои " разбирачи " разясниха преди финала за Купата на България, че ще се разходим против ЦСКА 1948, с цел да ни дадат те успеха в мача за състезание в неделя. Това е извънредно несериозно. Не знам по какъв начин можеш да обясниш на 25 индивида в съблекалнята, че би трябвало да се разходят. Това може да се случи в различен тим, аматьорски, само че ние сме експерти - от чистачката до управлението. Всеки от нас има его, самочувствие и желае да печели ", разгласи звездата на Лудогорец Кирил Десподов, откакто беше награден за най-хубав футболист на месец март, както и за състезател на 23-ия кръг от efbet Лигата. Тогава той вкара хеттрик за " орлите " при обрата против Черно море с 3:2, което остави отбора на дребна разлика зад ЦСКА в оня миг.


" Благодаря за двете оценки. Те са самостоятелни, само че и отборни, защото няма да са вероятни без напъните на целия отбор. Изключително благополучен съм, че нашият труд се възнаграждава. Изключително съм удовлетворен, че се възнаграждават нашите старания и се надявам най-после да честваме с шампионската купа. Радвам се, че помогнах на тима с моите голове и асистенции ", обърна се към медиите капитанът на " орлите ".

" Стигна се до този край на сезона, тъй като загубихме доста точки против по-скромни тимове, без да недооценявам никого. Не бива да се подценява и тима на ЦСКА, който е доста мощен и направи отличен сезон. Но виновността да се взема решение всичко в последните три мача е главно в нас. Това ще ни направи извънредно стимулирани, тъй като ни предстоят три финала ", продължи Десподов

" Ние сме подготвени за всичко. Добре е да играеш напрегнат. Нямаш право да се отпускаш. Всеки тим може да ни вземе точки, само че имаме вяра в себе си. Знаем, че в случай че сме съсредоточени и стимулирани, ще победим. Всички осъзнават, че ни предстоят 3 финала ", приключи футболистът на " орлите ".

Неговият съотборник Спас Делев бе награден за състезател на 24-ия кръг на efbet Лигата, когато означи две попадения за триумфа на Лудогорец над Хебър с 3:1 в Пазарджик. " Благодаря за премията. Тя ти дава самочувствие да продължиш да работиш по същия метод ", сподели Спас Делев на конференцията.

" Ние имаме повече мачове от съперника ни през сезона. Получиха се и някои травми, които ни попречиха да играем във всички мачове с най-хубавия състав. В последните кръгове всеки тим ще се бори за личните си цели, само че ние ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим купата ", сподели още нисичкият нападател. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР