Не знам доколко е възпитано политически коментатор да каже, че

...
Не знам доколко е възпитано политически коментатор да каже, че
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Българската държава дължи извинение на Украйна за това, че обслужваше интересите на Русия

Не знам до каква степен е възпитано политически коментатор да каже, че военният министър не е на мястото си, само че Стефан Янев е несъответстващ в дейностите си. Преди той успокояваше протестиращи пред Народния спектакъл против експанзията на Запада, вместо да приготвя отбранителните качества на страната. Това съобщи политологът Димитър Аврамов в ефира на Би Ти Ви.

Според него като общество българската страна дължи опрощение на украинския народ, тъй като от години обслужваме ползи на Русия да доставя газ към Сърбия и по този начин улеснихме опцията за военна инвазия в Украйна. Българското държавно управление, предходният министър председател, и българският президент дължат опрощение на Украйна, счита политологът.

Не знам какво проучваме - с претенцията, че прави денацификация, Путин върви към заличаване на украинската страна и право на самоопределяне на украинската територия. Което значи, че тази територия ще остане в Русия. Цялата агитация на Кремъл споделя, че НАТО е завоевателна организация, само че в случай че НАТО влезе там, Русия ще бъде прегазена до месец, предвижда Димитър Аврамов. И акцентира, че НАТО пази мира сега.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР