Не знаем какво се случва през настоящата година, но със

...
Не знаем какво се случва през настоящата година, но със
Коментари Харесай

Това ли беше?! Поредната раздяла (май) е факт - Моника и Меди спряха да се следват в Instagram

Не знаем какво се случва през актуалната година, само че сигурно не се отразява добре на връзките на родните инфлуенсъри. След като през седмицата стана ясно, че раздялата сред Благой Геориев и Златка Райкова е реалност, забелязахме и друго обезпокоително нещо - Меди и Моника Валериева не се следват в Instagram.

За раздялата на двамата се шушукаше още при започване на месеца, като даже бе написано, че двамата са изтрили общата си фотография, в което нямаше (а и към момента няма) нищо правилно. Въпреки това обаче други фотоси и сторита няма. Няма и помен от дубайската им романтика.

  Виж още: Дълъг лист с гаджета: Мъжете в живота на Златка Райкова

Прави усещане обаче, че Моника следва профила на брата на Меди, както и на неговата бизнес партньорка в новата му продуцентска къща.

 Виж още: Как да НЕ сваляш мъже: На какво ни учи „ Ергенът “! 

Моделката неотдавна показа някои meme-та и колажи по тематиката с връзките, като един от тях гласеше, че желае от колегата си да е захласнат от нея. Дали това не е намек, няма по какъв начин да знаем, само че пък през седмицата изплакнахме очи с фрагменти от най-новата ѝ фотосесия:

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/
https://www.instagram.com/mediigo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР