Не започна добре денят за жител на София.Столичанин завари колата

...
Не започна добре денят за жител на София.Столичанин завари колата
Коментари Харесай

Колата ми е на две години, заварих я обезобразена и съсипана СНИМКИ

Не стартира добре денят за гражданин на София.

Столичанин завари колата си в покъртително положение. Бялото возило е било " окъпано " с блажна багра - в черен цвят. Жителят на София, който алармира за проблема чрез анонимна обява, не намира отговор на въпроса - кой и за какво е направил действието.

Публикувалият анонимно във Facebook написа, че се преценява къде паркира колата си и държи да паркира пред блока, в който живее. Ден преди да завари колата си " окъпана " в блажна багра спрял автомобила на улица " Манастирска ", защото пред блока нямало място.

" Днес сутринта открих колата си обезобразена и унищожена! Каквото и да съм направил, това не е методът. Това цивилизовано ли е? Колко озлобен, психологично болен и безнаказан " софиянец " с апартамент и място за паркиране пред блока си? Аз съм човек, който не бих направил такова нещо, само че в случай че метода да си намирам място пред блока е разпра, единствено кажи и почваме. Тогава всички коли в " Гео Милев " ще са със нов фейс въжен превоз ", гласи анонимната обява.

Столичани посъветваха пострадото лице да подаде жалба до най-близкото районно ръководство на полицията и да изиска записите от камерите за видеонаблюдение.

Зорница Паунова разкава, че преди години е изпаднала в сходна нелепа обстановка.

" На мен преди години ми счупиха истински чистачки, няма да влизам в елементи за суми и т.н, единствено ще отбележа, че във въпросния ден валеше из ведро. Бях спряла на ок място, което някой си беше решил, че е негово. Живяла съм в други квартали, само че такова деструктивно мрънкащо буржоазно племе като в  " Гео Милев " няма на никое място другаде. Съжалявам за колата ви ", написа Паунова.

Според Габи Динева на улица " Манастирска ", където е била паркирана колата на пострадалия, няма закупени места за паркиране. " Но пред Манастирска 35 е рисково да си оставиш колата. Там има някой, който счита, че улицата е негова ", добави тя.

А Саня Симова хареса " творчеството ", което е показал вандалът.

" Мен ме кефи по какъв начин е станало. С изключение на стъклото. Хората заплащат, с цел да реализиран този резултат. Не сте го желали, отвратителна постъпка е, само че пък в края на краищата крайният резултат е хубав, радвайте му се на инат на вандала! ", разяснява Симова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР