Не за първи път се говори за вредата от грима

...
Не за първи път се говори за вредата от грима
Коментари Харесай

Спрете да се гримирате всеки ден! Вижте какви вреди нанасяте на кожата

Не за първи път се приказва за вредата от грима и козметиката като цяло. Много хора се вземат решение на пълностоен грим единствено в дните с значими събития.
За тях ежедневният грим е неналичието му. Те са сигурни, че миглите падат от спиралата, акнето се появява от основата, сенките за очи нервират очите и като цяло козметиката скапва и състарява кожата.
Каква щета в действителност нанася козметиката
Всичко това беше допустимо преди доста години. Когато съставът плашеше с неразбираеми думи и цялостната липса на информация единствено подхранваше страховете.
Днес би трябвало да разберете, че вредата от козметиката и грима е допустима, в случай че извършите следните неточности:
1. Неправилно средство за разчистване на грим
Много хора упрекват основата и я виждат като причина за всички кожни проблеми, без да схващат въпроса за премахването на грима.
Неправилно подбраният препарат за събаряне на грим може да провокира освен отрицателна реакция, само че и да не отстрани изцяло основата. Резултат: запушени пори.
Много постоянно от това страдат феновете на bb-кремовете, които възприемат леката текстура като елементарно отстраняваща се от лицето. Всъщност bb кремът е супер дългогодишен и стандартните артикули за разчистване на грим не са подобаващи.
Много е елементарно да ревизирате дали сте съумели да се отървете от тона: почистете с памучен тампон с тоник и го погледнете. Ако е чист, това значи, че продуктът се е справил с премахването на тона и можете да продължите да го употребявате. Ако не, използвайте по-силен препарат за разчистване на грим, като хидрофилно масло.
2. Неправилно определен артикул
Втората неточност е потреблението на артикули като: основа за грим, декор дьо загар, коректор и даже руж не за вашия вид кожа.
Врагът на кожата ви е продуктът, след който изпитвате дискомфорт, да вземем за пример: сухота, стягане и лющене.
Не вярвайте на думите „ за всички видове кожа “. Такъв препарат не съществува в природата!
 Съвети за грим, добър колкото професионалния Съвети за грим, добър колкото професионалния
Знаем доста добре, че по никакъв начин не е елементарно ловко да боравиш с четките, палитрите, молива, спиралата, с цел да създадеш безупречната визия. Зна...
3. Грубо унищожаване на грима
Прекомерното търкане при унищожаване на грима на очите не е вярно. За да намерите няколко паднали мигли на памучния тампон, не е виновността на спиралата, а неверното унищожаване.
Премахнете спиралата от горе надолу - от корените на миглите до върховете им. Ако сте привикнали да движите тампона напред-назад, незабавно се отървете от него!
4. Лоша реакция към сенките на очите
Да, допустимо е, когато употребявате сенки за очи, които оцветяват кожата на клепачите.
 5 грим съвета за начинаещи 5 грим съвета за начинаещи
Гримът е изкуство и дамите, които го владеят, с лекост впечатляват близките. Но както може да спечелите доста от добре направения грим,...
Но, като предписание, производителят показва този факт - * Не е предопределен за приложимост в непосредствена непосредственост до очите. Затова проучете информацията преди покупка, а не след.
Вредата от грима е небивалица, в случай че всичко извършите вярно.
Разбира се, вероятни са изключения, когато продуктът може да провокира негативна реакция.
Но първо се пробвайте да преодолеете горните точки, като препроверите информацията и обърнете внимание на дейностите си. Може би те са източникът на вашите кожни проблеми, а не козметиката.
По-добре е да се откажете от грима, в случай че не сте подготвени за деликатен асортимент на артикули и цялостен разбор на дейностите. В този случай кожата в действителност ще наподобява по-добре и по-здрава без грим, в сравнение с с него.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР