Не вярвам и не съм видял на терен нито президентът,

...
Не вярвам и не съм видял на терен нито президентът,
Коментари Харесай

Крум Зарков: В президентската кампания БСП е победител и в победата на президента Радев левицата има своя принос

Не имам вяра и не съм видял на терен нито президентът, нито служебното държавно управление, нито някой от Българска социалистическа партия да е работил против партията. Видях обаче надигаща се вълна, която не беше против Българска социалистическа партия, а паралелна на нея - разпознаха други носители на това, което хората надълбоко желаят да се случи, а точно да се промени стила на ръководство на страната. Това сподели Крум Зарков от Българска социалистическа партия в предаването „ Политически НЕкоректно " по БНР.

По думите му Българска социалистическа партия е имала късмет с изборите 2 в 1, защото Българска социалистическа партия с право се разпознава в президента, само че той не е бил оползотворен. „ Развихме - неизвестно за какво - акция на съпротива на служебния кабинет, която в последна сметка не разубеди хората да гласоподават за президента Радев, само че може би разубеди някои от тях да гласоподават за Българска социалистическа партия ", разяснява Зарков.

В президентската акция Българска социалистическа партия е победител и в успеха на президента Радев левицата има своя принос, акцентира той.

Корнелия Нинова е била точният човек на точното място, когато през 2016 година е поела управлението на партията, безапелационен бе Зарков. „ Тя пристигна, когато партията не беше в добра кондиция, и съумя с нейната сила и воля да я вдигне. Реформата, която се организира в Българска социалистическа партия, способства за положителния ни резултат през 2017 година ", съобщи социалистът. След директния избор на Нинова през 2020 година обаче са почнали грешките. Тогава партията, вместо да тръгне към властта, да се затворят вътрешните фронтове, откакто са били решени от суверена на базово равнище, още веднъж е избрала да се затвори в себе си, уточни Зарков.

По думите му в Българска социалистическа партия има доста хора с качества за ръководител на партията и изрази вяра, че те ще имат и характера да го заявят. „ Аз съм взел своето решение да потегли в надпреварата за ръководител на Българска социалистическа партия, премислил съм го и това изключва присъединяване ми в държавен състав ", съобщи Зарков.

Ролята на Българска социалистическа партия не е да бъде незаобиколим фактор, а „ да бъде факторът ", съобщи Крум Зарков. В България има потребност от леви политики и тези политики нямат друга организация, която да ги занесе там, където им е мястото - в Народното събрание. „ Имаме терен на работа, имаме и хората, които да я свършат, би трябвало ни съответната организация. Българска социалистическа партия не може да си разреши повече да наподобява като скарана със себе си политическа мощ, би трябвало да може да приобщава ", безапелационен бе социалистът.

Според Зарков Българска социалистическа партия би трябвало да способства със мощен обществен вектор в ръководството, който е извънредно нужен и който е смисълът на присъединяване на левицата в съдружно ръководство. „ Българска социалистическа партия би трябвало да бъде освен една от присъдружните партии, а партията, която подсигурява онази обществена глътка въздух, нужна на българските жители след едно десетилетие, маркирано от олигархично, корумпирано и крайнодясно ръководство ", разяснява той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР