Не всичко в киното е Оскари и Златни глобуси. Имаме

...
Не всичко в киното е Оскари и Златни глобуси. Имаме
Коментари Харесай

Пет филма с Камерън Диас за разтуха в ежедневието

Не всичко в киното е Оскари и Златни глобуси. Имаме си обичани актриси и без те да са наредили статуетките на камината – просто тъй като са красиви, занимателни и заразяващо положителни. Една от тях е, на която й се носи популярност на посредствена актриса, само че в действителност има както номинация за „ Златна малинка ” за най-лоша актриса („ Ангелите на Чарли ”), по този начин и 4 (словом четири) номинации за „ Златен глобус ” за функциите си в „ Ах, тази Мери ”, „ Да бъдеш Джон Малкович ”, „ Ванила Скай ” и „ Бандите на Ню Йорк ” – все филми, които са от листата „ предлагаме за гледане ”. Така че една от най-големите неточности, които фенът може да направи с Камерън Диас, е да я подцени.

Нейната звезда изгрява в още с първата й роля. Късметът й се усмихва с „ Маската ” и от този момент гледа безбрежната синева на високобюджетните филми в челните места на боксофисите.

23 години след „ Маската ” чистото й благосъстояние възлиза на 100 милиона $, което я слага под номер 15 измежду 20-те най-богати дами в шоубизнеса (според Forbes).

И преди да ви препоръчаме пет кино лентата с нея, с които да се отпуснете в някоя свободна вечер, дано ви напомним, че Камерън Диас е (гласът на) принцеса Фиона от „ Шрек ” – една от най-запомнящите се нейни функции!

 

„ Maската ” (1994 г.)



 

„ Сватбата на най-хубавия ми другар ” (1997 г.)



 

„ Ах, тази Мери ” (1998 г.)



 

„ Нищо общо ” (2005 г.)



 

Ваканцията ” (2006 година )

      
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР