Не всичко е такова, каквото изглежда – особено в Холивуд.

...
Не всичко е такова, каквото изглежда – особено в Холивуд.
Коментари Харесай

Бейби фейс: Актьорите, които изглеждат по-млади! Лили Колинс, Хенри Кавил и още

Не всичко е такова, каквото наподобява – изключително в Холивуд. Много от обичаните ни артисти наподобяват (и играят персонажи) доста по-млади, от колкото са. Ето пет известни кино и ТВ звезди, които ще ви смаят с възрастта си:

Хенри Кавил

От Вещерът до Супермен, Хенри Кавил постоянно се превъплъщава в героични персонажи, които сграбчват сърцата на милиони почитатели. Има за какво: с изключение на с актьорска игра, той впечатлява и с невероятната си физика. Не знаем дали се дължи единствено на положителни гени или пък на усилени тренировки, само че е реалност – артистът въобще не наподобява на 39!

Сам Хюгън

Като приказваме за всеобщи любимци, няма по какъв начин да не споменем и Сам Хюгън, прочут ни още като Джейми от предаването Outlander. Ролята и излъчването на Сам може да са на млад мъж, само че в реалност артистът е на 42 – факт, който сигурно разочарова хиляди тийн фенки…

Виж още: ТЕСТ: С тези въпроси се оправя всеки в 5 клас! Ти ще успееш ли? 

Лили Колинс

Познаваме Лили Колинс от мегауспешния сериал „ Емили в Париж “ по Netflix, където тя играе едноимената основна героиня. Макар в шоуто Емили да е на към двайсет и няколко години, самата Лили в действителност е на 33. Актрисата обаче е толкоз безапелационна в ролята на своеволна и объркана млада дама, че в никакъв случай не бихме познали!

Томас Броди-Сангстър

Много от нас помнят Томас Броди-Сангстър от паметната комедия „ Наистина обич “ (излязла през 2003), където играе малко момче, бясно влюбено в своя съученичка. Почти две десетилетия по-късно, той още има същото младежко лъчение – нищо, че към този момент е на 32!

Виж още: Интернет е слисан! Да, в действителност това е размерът на порциите на сватбата на Кортни Кардашиян 

Аманда Сейфрид

От излезлия през 2008 мюзикъл „ Мама Мия “ до момента, Аманда Сейфрид си е все същата: смайващо красива и изпълнена с младежко омагьосване. Актрисата към този момент е на 36, само че умерено би могла да изиграе колежанка… което и прави в новия си план, сериала The Dropout!

Изображение: https://www.instagram.com/henrycavill/
https://www.instagram.com/lilyjcollins/
https://www.instagram.com/mingey/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР