Не всички сме се родили перфектни домакини и затова всяка

...
Не всички сме се родили перфектни домакини и затова всяка
Коментари Харесай

7 хитринки, за да се справите по-лесно с домакинските проблеми

Не всички сме се родили съвършени домакини и по тази причина всяка жена има своите дребни трикове, с цел да се оправя по-лесно с домакинските проблеми. Ето 7 потребни и хитри съвета, с които да улесните живота си:

1. Ако понякога потапяте кърпите в разтвор от вода и оцет, те ще станат още веднъж меки на досег.

2. Микровълновата печка може да бъде изчистена и то без особени старания, в случай че сложите в нея купичка с вода и лимонен сок . Пуснете я за 5 минути на цялостна мощ. Мръсотията ще бъде изчистена с лекост, а електроуредът ще ухае прелестно.
 Микровълновата Thinkstockphotos
3. Вашата кана няма да олива и да оставя кръгли петна по покривката, в случай че намажете върха на гърлото й с малко масло.-->

4. Увивайте обелките от плодове и зеленчуци, както и утайката от кафе във вестник или хартия преди да ги изхвърлите. Така ще избегнете неприятните миризми.

5. Ако напълните термоса с вода и бакпулвер и го оставите по този начин за една нощ, дъното му ще стане още веднъж чисто.

6. Ако не разполагате със специфична гъба с цел да почистите обувките от велур или набук, може да употребявате елементарна гумичка за търкане.

7. Вълнените палта или тези, които са от вискоза се образуват дребни топченца. Ако не разполагате със специфична машинка за тяхното разчистване, може да ги премахнете благодарение на пемза.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР