Не всички хора са готови да предадат толкова лесно живота

...
Не всички хора са готови да предадат толкова лесно живота
Коментари Харесай

Сюзан Кунхаусен победи своя наемен убиец в собствения си дом

Не всички хора са подготвени да предадат толкоз елементарно живота си. Битката за него е целодневна, само че в случай че има герои, които не носят пелерини, то би трябвало да ви срещнем наложително със Сюзан Кунхаусен. Тя работи като здравна сестра в незабавното поделение и доста добре знае какво се изисква от нея, когато пристигна следващият незабавен случай. След един доста дълъг и тежък работен ден, дамата се прибира вкъщи, а по пътя има сигнал, че алармата се е активирила.

Прекрачвайки прага, стартира да си мисли, че най-вероятно някой от домашните любимци е съумял да задейства алармата, само че вместо някое от кучетата, зад тила си Сюзан ще открие Ед Хафи. Бивш рокер и човек с доста неприятна визия за човек, криещ се в кухнята. Ед е наемен палач, който получава прелестна поръчка от брачна половинка на здравната сестра, който от дълго време желал да се раздели. Еди вади голям чук, Сюзан също минава в нахлуване. Жената е съумяла да го захапе за ръцете, по-късно се бори за чука и най-сетне го измъква от ръцете на нападателя.

Преди да се върне жеста и да се ревизира коя глава е по-корава, Ед съумява да нанесе няколко точни удари с ръце, също я хапе и избива чука от ръцете ѝ. Чукът е изкаран от уравнението и боят продължава с юмруци и захапки. В един от дългите и специфични моменти съумява да го удари във врата. С притисната трахея, Еди осъзнава, че този път няма да има шанс. Докато мъжът остава в безпомощно положение, домакинята отива до съседите и желае да се обадят на 911.

След като оповестява за нахлуване, взема решение да се върне назад вкъщи и да продължи варгала с нападателя си. Еди най-сетне ще признае, че неговата жертва е била извънредно мощна. Сюзан ще попита кой тъкмо го изпраща, това е най-важното, даже го заплашва, че е подготвена да му помогне, в случай че признае истината, само че Ед в никакъв случай към този момент няма да проговори. В джоба на Еди ще има график по часове на нейния ден. Майкъл и Ед работили на едно и също място и някогашният рокер няма никакви проблеми да препечели още малко.

Сюзан в никакъв случай не е желала да убива някого, само че в този миг е трябвало да се отбрани сама и да избере кой да продължи  своя житейски път. Майкъл взема решение да се укрива в Орегон, само че полицията бързо го залавя, като на идващия ден Сюзан подава молба за бракоразвод. Майкъл се признава за отговорен и признава, че е бил в основата на целия проект, за несполучливият опит получава 7 години в пандиза, което меко казано не е доста заслужено. За да се защищити от други похищения, здравната сестра към този момент има позволение за оръжие и знае доста добре по какъв начин да го употребява, при положение, че някой различен реши да пристигна вкъщи ѝ.

Майкъл в никакъв случай не съумява да излезе от пандиза, там умира от рак и то единствено няколко месеца преди освобождението му. Веднъж откакто е претърпяла всичко това, Сюзан взема решение да оказва помощ на жертви на принуждение и да работи в Неправителствени организации. През 2017 година основава и уеб уебсайт за помощ на хора, които се пробват да избягат от принудител. Дава правни отговори, въпреки и още да не е законен юрист. Интересното е, че една такава офанзива може да промени жертвата до по-високо равнище.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР