Не всички хора имат възможност да ходят всеки ден до

...
Не всички хора имат възможност да ходят всеки ден до
Коментари Харесай

Парите вкъщи трябва да се държат на определени места, за да се множат

Не всички хора имат опция да вървят всеки ден до банката и да внасят по-големи суми пари. Понякога се постанова съхранението им да става вкъщи. Но малко хора се замислят, че парите би трябвало да се държат на тъкмо избрани места, а не да ги слагаме където ни падне. Причината за това е, че когато стоят на тези места, те ще стартират да се усилват.
Идеята е, че силата на парите би трябвало да се свърже с друга позитивна сила. Но за тази цел би трябвало да се избере вярното местонахождение вкъщи. Ако ги държите там, вероятността да набъбнат става много по-голяма.
Още от древността в Китай мъдреците са държали спестяванията си в югоизточния завършек на своя дом, тъй като съгласно тях там е била най-хубавата енергийна мощ на парите.
 Дните през юни, в които не би трябвало да се харчат пари Дните през юни, в които не би трябвало да се харчат пари
Астрологията може да ни даде упътвания даже и за решение на финансовите проблеми. Не всеки ден от месеца е подобаващ за реализацията н...
Като съвет е добре да ви споделим, че в случай че държите парите си в стая, където има ненужни движимости или отпадъци за изхвърляне, то вие би трябвало неотложно да се отървете от тях. Защото те стопират енергийната циркулация на парите. Трябва да освободите пространство, с цел да може да влезе позитивната сила.
Езотериците поучават да закачите някоя скъпа картина, афиш или фотография, на които се изобразява благосъстояние наоколо до мястото на предпазване на парите. Или най-просто казано, намерете някоя картина или фотография, на която са изобразени пари.
Всички желаеме да пътуваме към света, само че множеството от нас не могат да си го разрешат. Затова в случай че имате сходни фантазии, намерете изображения с околосветски пътешествия и ги сложете до мястото, където държите парите си. Ако пък желаете в скоро време да забогатеете и да си купите първокласна кола или пространно жилище, сложете сходна рисунка или фотография наоколо до мястото на предпазване на средствата.
Интересни са разказите на хора, които са се вслушали в горните препоръки и са закачили на стената си изображението на фантазиите си. Много скоро те са почнали да получават и печелят пари от места, от които изобщо не са очаквали.
 ПЕЧАЛБА от тотото за тези 3 зодии през ЮНИ ПЕЧАЛБА от тотото за тези 3 зодии през ЮНИ
Късметът на някои зодии този месец ще бъде необикновен, изключително що се отнася до финансите и облагите. Всеки един от нас има потребност от оп...
Друго вярване гласи, че с цел да се множи паричното ви положение, най-добре извадете портмонето си от джоба или чантата и го сложете за едно денонощие наоколо до спестяванията, които държите вкъщи. По този метод може да привлечете в него нови парични суми.
Има още един остроумен трик за привличане на парите. Трябва ви един книжен лист, на който да напишете сумата, към която се стремите. Поставете парите си върху листчето. Всеки път вие ще виждате това число и ще бъдете стимулирани да го достигнете с по-бързи темпове. Важно е човек да има някаква цел.
Ако имате място вкъщи, където да се чувствате изключително удобно и релаксиращо, то там е идеално за депозиране на пари. Замислете се къде би могло да бъде това място и ги преместете наоколо до него. Без значение дали ще е кухнята, стаята или терасата.
Спазвайки горните инструкции, вашето положение има огромна възможност да набъбне, без даже да сте предполагали и очаквали. Затова не подценявайте тези препоръки, а ги споделете с някой другар или родственик. Вярвайте в това и парите ще потекат като река!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР