Не всеки знае, че пералнята трябва да се почиства редовно,

...
Не всеки знае, че пералнята трябва да се почиства редовно,
Коментари Харесай

Лесен трик за бързо почистване на пералнята

Не всеки знае, че пералнята би трябвало да се почиства постоянно, а наподобява, че почистването с вода и прахуляк при пране на облекла не е задоволително.

След всяко пране в действителност остава нечистотия, която се натрупва по разнообразни елементи на пералната машина. Именно заради този факт е добре постоянно да почиствате уреда, с цел да сте сигурни, че облеклата ви няма да станат разплодник на микроби и бактерии, написа jenata.blitz.bg.

Съществува един доста елементарен способ за качествено разчистване на пералнята. За задачата даже не е належащо да разглобявате част от уреда и да миете неговите елементи.

Този способ ще ви разреши качествено да изчистите пералнята си, без да губите ненужно време и старания. За задачата ще са ви нужни следните артикули:
Оцет (780 мл.) Сода за самун (45 грама) Вода (60 мл.) Гъба.
В дребна купичка би трябвало да смесите содата за самун и водата. Това е домашният " препарат ", с който ще почистите вашата пералня. Поставете тази примес там, където нормално поставят праха за пране. Сипете малко оцет непосредствено в барабана. След това ще е належащо да пуснете пералнята, а водата би трябвало да е допустимо най-гореща.

Останалата част от работата уредът ще свърши самичък. След измиването е належащо да избършете вътрешността на пералнята с гъба, с цел да отстраните непотребната нечистотия. Ето в този момент към този момент пералнята ви ще бъде в действителност чиста.

Това е най-простият, бърз и комфортен метод да измиете пералнята си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР